Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Vinç Operatörü Yetistirme Programini Baslatacagiz'

Gebze’de vinç isletmeciligi yapan esnafla bir araya gelen Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Piyasanin talep ettigi vinç operatörü yetistirme programini baslatacagiz" dedi.

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Vinç Operatörü Yetistirme Programini Baslatacagiz'
Pazar kahvaltisinda bir araya geldigi esnafa proje ve çalismalari anlatan Tahir Büyükakin, "Tüm gücümüzle Gebze’mizin gelisimi için samimiyetle gayret gösteriyoruz. Her alanda sehrimizin onlarca yillik hizmetinde olacak eserleri kazandirmanin gayreti içindeyiz. Yeni yatirimlarimizla Gebze’mize deger kazandirmaya devam ederken diger bir taratanda esnaflarimizi talep ve önerilerini yerine getirmeye çalisiyoruz" dedi.

Vatandaslara mesleki ve teknik beceriler kazandirmak amaciyla hayata geçirilen USTAM Kocaeli Projesi’ne de deginen Baskan Büyükakin, "Gençlerimizin birer meslek sahibi olmasini elbette çok arzu ediyoruz. Bu noktada bizlerde USTAM Projesi’yle gerek esnafimizin, gerek KOBI’lerimizin, gerekse sanayicilerimizin ihtiyaç duydugu insan kaynagini yetistirme konusunda çalisiyoruz. Bu noktada tasin altina gövdemizi koymaya her daim haziriz. Piyasanin gereksinim duydugu ve talep ettigi vinç operatörü yetistirme programini baslatacagiz" diye konustu.

Baskan Tahir Büyükakin’a Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, AK Parti Ilçe Baskani Recep Kaya, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Gökmen Mengüç ve Bölge Koordinatörü Ibrahim Pehlivan da eslik etti.
Kaynak: İHA