Kadin Üreticilere Küçükbas Hayvan Ve Yem Destegi Verilecek
Merkezefendi Belediyesi kadin üreticilere ‘Kirsal Kalkinma Eylem Plani’ ile ikinci kez küçükbas hayvan ve yem desteginde bulunacak.

Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayisi ile kadin üreticilerin yaninda olmaya devam ediyor. ‘Kirsal Kalkinma Eylem Plani’ dahilinde kadin üreticilere bu yil da ‘5 Koyun, 1 Koç ve 6 Aylik Yem’ destegi saglanacak. Altindere, Yesilyayla, Kumkisik, Üzerlik, Çeltikçi, Salihaga ve Asagisamli Mahallelerinde ikamet eden kadin üreticilere gerçeklestirilecek kura çekimi sonucunda, Tarsim sigortali, merinos ve merinos melezi cinsi 5 adet koyun, 1 adet koç ve 6 aylik yem basvuru sahiplerine teslim edilecek.
“Kadin üreticilerimizin yüzünü güldürecegiz”
Kalkinma odakli anlayisi ile yerel üreticilerin yaninda olduklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Kirsal Kalkinma Eylem Plani dahilinde 5 koyun, 1 koç ve 6 aylik yem destegi projemizin bu yil ikincisini gerçeklestirecegiz. Yerel kalkinmayi hizlandiracak ve güçlendirecek hizmetlerimiz ile kadin üreticilerimizin her zaman yanindayiz. Köyden mahalleye dönen ve hayvancilik ile geçimini saglayan ya da saglamak isteyen kadin üreticilerimize koyun, koç ve yem destegi saglayacagiz. Gerçeklestirecegimiz kura çekimi ile kadin üreticilerimizin yüzünü güldürecegiz” ifadelerini kullandi.
