Besni'de Doga Yürüyüsü Gerçeklestirildi

Adiyaman’in Besni Kaymakamligi tarafindan saglikli yasami desteklemek ve doga yürüyüsü turizmini gelistirmek amaciyla doga yürüyüsü etkinligi düzenlendi.

Besni'de Doga Yürüyüsü Gerçeklestirildi
Besni ilçesi Degirmençayi mevkiinden baslayip Sugözünde biten yaklasik 5 kilometrelik yürüyüse Besni Kaymakami Çaglar Partal, Cumhuriyet Savcilarindan Orhan Yildirim, Ömer Seyfeli, Asliye Hukuk Hakimi Kübra Sultan Seyfeli, AK Parti ilçe Baskani Ismail Sümer, Besni Gençlik ve Spor Müdürü Metehan Adigüzel, Besni ilçe Jandarma Komutani Baris Kara, Besni Özel Idare Müdürü Ahmet Tanrikolu, Besni ilçe Tarim Müdürü Mehmet Kösekul, Besni Güncel Gazetesi Imtiyaz Sahibi Emin Soydan Dogru, Mal Müdürü Ibrahim Aslankurt, Besni ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü Antrenör ve sporculari, Gençlik Spor Müdürlügü gönüllüleri ve vatandaslar katildi.

Besni ilçe Kaymakami Çaglar Partal, “Vatandaslarimizin yogun geçen hafta içi mesailerini yada stresli yasamlarini bir nebzede olsa, bu tür aktivitelerle düzene sokmak ve saglikli yasamalarina katki saglamak için Besni Kaymakamligi olarak Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Gençlik Merkezi’miz koordinesinde böyle bir etkinlik organize ettik. Doga yürüyüsleri hem bedensel, hem de ruh sagligi için kaçirilmaz firsat. Haftada bir kaç gün yürüyüs yapmak gerekiyor. Doga yürüyüsleri dogasever insanlarin, dogal güzellikleri yasamak ve dogada bulunmak amaçli gerçeklestirdikleri etkinlikler olarak gerçeklestirilirken, günümüzde ise alternatif turizm faaliyetleri çerçevesinde degerlendirilmektedir. Bugün belirledigimiz yürüyüs rotasi da gerçekten muazzam ve sasirtici güzelliklere sahip. Insallah bu rota ve belirleyecegimiz baska rotalari ilçemiz turizmine kazandiracagiz. Ben katilim saglayan herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA