6. Beykoz Kanlica Yogurt Festivali'nde 4 Bin Kisiye Yogurt Dagitildi

Beykoz’un meshur tadi tarihi Kanlica yogurdunun tanitildigi 6. Beykoz Kanlica Yogurt Festivali’nde lezzet ve müzik söleni yasandi. Halka açik festivalde 4 bin adet küçük kutu içinde Kanlica yogurdu ikram edildi.

6. Beykoz Kanlica Yogurt Festivali'nde 4 Bin Kisiye Yogurt Dagitildi


Beykoz Belediyesi tarafindan ilçeye özgü Tarihi Kanlica yogurdunun tanitimina katkida bulunmak ve gelecek nesillere ulastirmak amaciyla düzenlenen festivalde vatandaslar için eglenceler, konser ve yogurt dagitimi gerçeklesti. Aileleriyle, alana gelen çocuklar hem ilçeye has yogurttan yedi hem de illüzyon, vantrolog gösterileri ve çesitli etkinliklerle eglendi. Beykoz Belediye Baskani Murat Aydin tarihi meydanda gelerek ilçe sakinleri ve ziyaretçilere yogurt ikram etti. Festival ilçe sakinlerinin ilgisiyle renkli görüntülere sahne oldu. Ziyaretçilerin yogurda doydugu etkinligin kapanisinda, Karadeniz müziginin basarili temsilcisi Alamatra Grubu hareketli ve sevilen parçalardan olusan bir konser verdi.

"Ailecek geldik"

Festivale katilan Bora Çilingir, “6’inci festival olarak gayet mutluyuz. Yogurdumuzu aldik ailecek geldik. Etkinlik için herkese tesekkür ediyoruz. Burada oturuyorum firsat buldukça böyle güzel etkinlikler bekliyorum” dedi.



"Çok begendim"

Festivale katilan bir baska vatandas Mesude Tasdemir, “Gururluyum. Böyle kalabalik olmasi çok güzel. Bende uzak yerden geliyorum. Çok begendim çok güzel bir sey. Güzel bir duygu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA