Melikgazi Personelinden Ata'ya Saygi Durusu

Milli Mücadelenin Baskomutani, Cumhuriyet’in banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yil dönümü dolayisiyla Melikgazi Belediyesinde anma programi düzenlendi. Belediye hizmet binasi önünde toplanan belediye çalisanlari, Atatürk’ün anisina saat 09.05’te saygi durusunda bulunarak hep birlikte Istiklal Marsi’ni okudu.

Melikgazi Personelinden Ata'ya Saygi Durusu
Anma törenine AK Parti Melikgazi Ilçe Baskani Gökhan Ülke, Melikgazi MHP Ilçe Baskani Enes Ertugrul Kalin, belediyesi baskan yardimcilari ile belediye çalisanlari katildi.

Atatürk’ün yillar önce yaktigi bagimsizlik atesi ile güçlü Türkiye’nin temellerini olusturdugunu, milletine olan sevdasini gösterdigi hedefler ile ortaya koydugunu belirten Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu; "Millet egemenligini hâkim kilmak adina cumhuriyeti ilan ve hediye eden büyük önderin fikirlerine sarilmak ve isaret ettigi yolda ilerlemek, bizi basariya ulastiracak bir ilham kaynagimizdir. Atamizi gençlere ve çocuklarimiza anlatmali, yasanan zorluklari ve dilleri destan mücadeleyi unutmadan, beraberlik içinde istikbal yolunda yakilan mesaleyi yeni nesillere emanet etmeliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle, vefatinin 84. yil dönümünde cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari ile vatanimiz ugruna fedakârca sehit ve gazi olan tüm kahramanlarimizi rahmetle ve saygiyla yâd ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA