Londra'da Düzenlenen Uluslararasi Turizm Fuari'na Ankara'dan Tek Temsilci Olarak Gölbasi Belediyesi Katildi

Ingiltere’nin baskenti Londra’da düzenlenen Uluslararasi Turizm Fuari’na Ankara’dan tek temsilci olarak Gölbasi Belediyesi katildi.

Londra'da Düzenlenen Uluslararasi Turizm Fuari'na Ankara'dan Tek Temsilci Olarak Gölbasi Belediyesi Katildi
Gölbasi Belediye Baskani ve beraberindeki heyet, fuarin üçüncü gününde Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçin’a iade-i ziyarette bulundu. Fuari ziyaret eden Büyükelçi Yalçin, fuarda dikkatini çeken stantlardan birinin de Gölbasi Belediyesi standi oldugunu, Gölbasi’nin özellikle gölleri, Tulumtas Magarasi ve uluslararasi organizasyonlara ev sahipligi yapan bilardo tesisi gibi yapilarin ilgisini çektigini ifade etti.

Büyükelçi Yalçin, Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek’in bu tür girisimlerle Gölbasi’ni dünya turizmine kazandirmak için gösterdigi çabayi fark ettigini ve bundan gurur duydugunu ifade etti.

Yalçin, Gölbasi’ndaki dogal güzellikler ve yapilan tesislerin turizm fuarlarinda oldukça ilgi çektigini, bütün turizm acentalarinin bunlara ilgi gösterecegini ifade etti.

Bu tarz çalismalarin böyle büyük fuar organizasyonlarinda tanitilmasinin da önemini vurgulayan Büyükelçi Yalçin, gelen heyeti tebrik ederek, tekrar görüsmek üzere ugurladi.

“Gölbasi bir asktir ve bu ask sinirlari asmistir”

Ziyarette Gölbasi Belediye Baskani Simsek, Büyükelçi Ümit Yalçin’a hediye takdim ederek, birlikte fotograf çektirdi. Baskan Simsek yaptigi yazili açiklamada, “Gölbasi’mizin turizm kenti olmasi için yaptigimiz çalismalarin bugün Ingiltere’nin baskenti Londra standimizda tanitimini gerçeklestirmenin hakli gururunu yasamaktayiz. Büyükelçimize ziyaretimiz sirasinda kendisinin ilçemiz hakkindaki görüsleri ziyadesiyle bizleri memnun etmis ve onurlandirmistir. Büyükelçimizin bundan sonraki bu tür uluslararasi organizasyonlarda Gölbasi’ni görmek istedigini ifade etmesi bizim çalisma sevkimizi artirmis ve bu yönde daha fazla girisimde bulunmamizin önünü açmistir. Her zaman söyledigimiz gibi Gölbasi bir asktir ve bu ask sinirlari asmistir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA