Teknosa Ankara'da Yeni Konsept Magazasini Açti

Teknosa, magazalari olan dijital bir platforma dönüsüm yolculugunda müsteriyi odaga alan yeni konsept magazasini Istanbul’un ardindan Ankara’da da açti. Nata Vega Outlet AVM’deki magazada, deneyim alanlari ve bilgilendirme ekranlari sayesinde müsterilere daha dijital ve yalin bir deneyim sunma hedefleniyor.

Teknosa Ankara'da Yeni Konsept Magazasini Açti
Teknoloji markasi Teknosa, City’s Istanbul AVM’deki magazasinin ardindan Ankara Nata Vega Outlet AVM’deki magazasini da müsteri odakli yeni konsept magazaya dönüstürdü. Extra formatiyla toplam 1.302 metrekare alanda hizmet verecek magazada, hem seçili pazaryeri ürünlerinin satilacagi bir alan hem de farkli deneyim alanlari yer aliyor. Magaza, görme engelli müsteriler için olusturulan yürüyüs alanlari ve satis danismanlarina kolayca ulasabilecekleri butonlar ile fiziksel engelli müsteriler için kasada ve Tekno Hizmet alaninda olusturulan özel bölümlerle farklilasiyor. Magazada ayrica elektronik etiket ve ürün bilgilendirme ekranlari ile müsterileri geri dönüsümden karbon ayak izini hesaplamaya kadar pek çok konuda bilgilendiren ‘sürdürülebilirlik duvari’ da var.

“Magazalarimizi dijital kanallarimizla entegre ediyoruz”

Açilisa katilan Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin, birer deneyim merkezi olan magazalarin dijital yetkinliklerinin gelistirilmesine öncelik verdiklerini belirterek, sunlari söyledi:

“Müsterilerimize daha dijital bir deneyim sunan yeni konsept magazamizi Istanbul’dan sonra Ankara’da da açmanin mutlulugu içindeyiz. Sektörde bir ilk olan yeni konseptimiz, karsilama anindan ugurlamaya kadar insani odaga aliyor ve deneyim alanlarindan bilgilendirme ekranlarina içerik karmasasindan uzak, sade bir yapiyla hizmet veriyor. Müsterilerimiz, ürün bilgilendirme ekranlari, birçok ürün grubu için olusturulan deneyim alanlari ile aradiklari ürünlere daha kolay ulasip, ev konforunda deneyimleme firsatina sahip oluyor. Magazalarimizi dijital kanallarimizla pürüzsüz bir sekilde entegre etmek için atilimlarimizi sürdürecegiz. Yeni konseptimizi farkli magazalarimizda da yayginlastirmak için çalismalarimiz devam edecek.”

“Alisveris yolculugunun her asamasinda en iyi deneyimi sunmaya odaklaniyoruz”

Teknosa Perakende Satis Genel Müdür Yardimcisi Enver Yelkenci de müsteri beklenti ve ihtiyaçlarina göre olusturduklari yeni magaza konseptini yayginlastirmaya devam edeceklerini vurgulayarak, söyle konustu:

“Yeni konseptimizi müsterilerimize alisveris yolculugunun her asamasinda daha iyi bir deneyim sunacak sekilde tasarladik. Müsterilerimizin alisveris öncesi, sirasi ve sonrasi yasadiklari deneyime odaklanan bir sekilde hizmet veriyoruz. Müsterilerimizin çok daha dijital ve çok daha rahat bir deneyim yasamasini hedefliyoruz. Haziran ayinda tüketicilerin ilgisine sundugumuz City’s Istanbul magazamizdaki müsteri odakli yeni tasarim gerek ziyaretçi sayisi gerekse de sepet büyüklügü anlaminda performansa da olumlu yansidi. Ankara magazamizda da ayni ilgiyi görecegimize inaniyoruz. Müsterilerimize en iyi deneyimi yasatmak için yeniliklerimize devam edecegiz.”
Kaynak: İHA