Üsküdar'da Hayvanseverler Ve Minik Dostlarina Bogaz Turu

Üsküdar Belediyesi, hayvan dostlarina yönelik yaptigi etkinliklerine bir yenisini ekledi.

Üsküdar'da Hayvanseverler Ve Minik Dostlarina Bogaz Turu
Hayvanseverler ve hayvan dostlarina yönelik bogaz turu gerçeklestirildi.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen ve AK Parti Istanbul Milletvekili Müserref Pervin Tuba Durgut’un da katildigi bogaz turunda renkli anlar yasandi.

Üsküdar Belediyesi, hayvan dostlari ve minik dostlari için bogaz turu düzenledi.

Valide Sultan Gemisi’yle düzenlenen bogaz turuna hayvanseverler minik dostlari ile birlikte katildi.

Çok sayida hayvansever ve hayvanlarinin katildigi etkinlikte vatandaslar hem eglendi hem de renkli anlara sahne oldu. Hayvan dostlarinin bogaz turuna Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen ve AK Parti Istanbul Milletvekili Müserref Pervin Tuba Durgut’da katildi.

Baskan Türkmen hayvanseverler ile Üsküdar’a minik dostlar ile ilgili kazandirilabilecek yeni projeler hakkinda görüstü.

Üsküdar Belediye Baskani Türkmen, “Bu gemi biliyorsunuz özel bir gemi vatandaslarimizi bogaz turu yaptiriyoruz. Bugün özel misafirlerimiz var, çünkü minik dostlarimiz var. Hayvanseverler bugün bu bogaz turunda minik dostlariyla geldiler buraya, harika bir gün. Biz Üsküdar Belediyesi olarak en hayvansever belediyelerden birisiyiz, bunu söylemek lazim. Yaptigimiz minik dostlar klinigimiz, ambulanslarimiz ve en son mobil hayvan hastanesi diyoruz VETBÜS’ü hizmete sunduk. Sokak hayvanlari konusunda özellikle çalismalarimiz devam ediyor, önde bir belediyeyiz. Hem hastanemiz hem hayvan barinagimiz gayet hijyenik, tertemiz. 15 tane veteriner arkadasimizla Istanbul’da 24 saat açik hizmet sunan bir minik dostlar klinigimiz var. Bugün de hayvanseverlerimizle beraber, gönüllü dostlarimizla beraber bir bogaz turu yapalim dedik” dedi.

Köpegi ile bogaz turuna katilan Duygu Kaymak, “Üsküdar Belediyesinin hayvanlarla ilgili destekleri için mutluyuz. Her türlü destegi bize sagliyorlar, gerek evcil hayvanlara olsun gerek sokak hayvanlari olsun. Kisirlastirmadan tutun tüm tedavileri bizim için sagliyorlar. Baskanimiz huzurunda tüm belediyeye tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA