'Taksicilerinin Sesi' Radyo Basaksehir Sisli'de

Radyo Basaksehir’in sevilen programlarindan Onur Sakar ile Duraklar Yarisiyor, bu hafta Sisli’de bir otelin taksi duragina konuk oldu. Her dakikasi heyecana sahne olan programda radyocu Sakar, durak Baskani Sinan Savas ve taksicilerle koyu bir sohbet gerçeklestirdi.

'Taksicilerinin Sesi' Radyo Basaksehir Sisli'de
Türkiye’nin dört bir yaninda dinleyici kitlesine ulasan Radyo Basaksehir’de Onur Sakar ile Duraklar Yarisiyor programi tüm hiziyla sürüyor. Istanbul’u durak durak gezen Sakar, taksi baskanlarina sorular soruyor, yarisma sirasinda taksi soförleri de kendi aralarinda sorulara dogru yanit ariyor. Sisli’de bulunan bir otelin taksi duragina konuk olan Onur Sakar, durak Baskani Sinan Savas ve taksicilerle keyifli bir sohbet gerçeklestirdi. Radyocu Onur Sakar, keyifli sohbetin ardindan durak Baskani Sinan Savas’a sorularini yöneltti. Savas, on sorunun tamamina dogru cevap verdi.

“Radyo Basaksehir’i dinlemekten keyif aliyoruz”

’Mutlulugun sesi’nin müdavimi olduklarini söyleyen durak Baskani Sinan Savas, “Cuma aksamlari hep birlikte Radyo Basaksehir’i dinliyoruz. Büyük keyif aliyor, kendi aramizda sorulari cevaplamaya çalisiyoruz. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu ve ekibinin her zaman taksicilerin yaninda oldugunu biliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA