(Özel) Otel Odalarina Türk Hamami Yapti Turistler Akin Ediyor

Bursa’da butik otel açan isletmeci otel odalarina Türk hamami yapti, turistler yogun ilgi gösteriyor.

(Özel) Otel Odalarina Türk Hamami Yapti Turistler Akin Ediyor
Uzun yillar otelcilik sektöründe çalistiktan sonra butik otel isletmeye karar veren Atilla Olgun, eski Bursa surlarinin bulundugu Tophane sirtlarinda kendine 9 odali butik bir otel açti. Olgun, odalarin ikisine Türk hamami yaptirinca hamam kültürünü çok seven yabanci turistler geceligi 210 Euro olan bu odalara yogun ilgi göstermeye basladi.

Dünyanin farkli sehirlerinden binlerce turisti agirladigini ifade eden girisimci Atilla Olgun gördügü ilgiden oldukça memnun. Sehre gezmeye gelen turistler bu otelde konakladiklarinda Hamam sefasi yasama sansi da buluyor.

Bursa’nin hamamlariyla ünlü bir sehir oldugunu ifade eden Atilla Olgun, "Biz bu oteli yaparken hamam kültürünü ön plana çikartmak istedik. Otelimizde toplam 9 oda var bunlardan 2 tanesine Türk hamami ekledik. Bunun ilgi çekecegini düsündük. Nitekim de öyle oldu. Özellikle turistler bu odalara büyük ilgi gösteriyor. Yabanci turistler geldiklerinde hamam istiyorlar.

Bizde onlara bu imkani odalarinda sunmus oluyoruz. Bu odalarimizin geceligi 210 Euro. Dünyanin her yerinden ziyaretçilerimiz var. Burada kalan müsterilerimiz memnun olarak ayriliyorlar. En fazla turist Avrupa ülkelerinden agirliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA