19 Yasindaki Genç 5 Gündür Kayip

Adana’nin Kozan ilçesinde 5 gün önce ailesine ve arkadaslarina attigi veda videosunun ardindan ortadan kaybolan 19 yasindaki lise son sinif ögrencisi Hakan Demiryürek her yerde araniyor.

19 Yasindaki Genç 5 Gündür Kayip
Kozan’in Hacimirzali Mahallesi’nde yasayan 6 çocuklu Demiryürek ailesi 5 gündür kayip olan ogullari Hakan Demiryürek için seferber oldu. Evden para almadan ayrildigini, üstünde yesil tisört ve kot pantolon siyah ayakkabi oldugunu aktaran anne Türkan Demiryürek görenlerin jandarma ve polise haber vermelerini istedi.

Kozan’da 2 Eylül günü siniftaki kiz arkadasinin cenazesine katildiktan sonrasi, kurdugu whatsapp grubuna veda mesaji içerikli video atarak ortadan kaybolan Hakan Demiryürek, ilçede güvenlik güçleri ve ailesi ile birlikte her yerde araniyor. Anne Türkan Demiryürek oglunun basina bir sey gelmesinden edise ettigini ifade etti.

Türkan Demiryürek oglunu çok özledigini ve yüreginde büyük bir bosluk oldugunu belirterek, "Ben Antalya’da abisinin yanina gitmistim. Bana telefon etti. Ögretmenlerinden ögrendim. Hakan arkadaslarina video atmis. Helallesmek için. Evdeki kizimi aradim, ’Anne Hakan cenazeye katildi.

Gelmedi’ dedi.

En son arkadasinin cenazesine gitmis ondan sonra kimse haber alamadi" dedi.

5 gündür oglundan bir türlü haber alamadiklarina dikkat çeken anne Demiryürek söyle devam etti:

"Herkesi ’Anneme bir sey söylemeyin diye tembihlemis. Sonrada köyün anahtarini alip oraya gitmis. Burada video çekip telefondan göndermis. Daha sonrada oglumdan haber alamadik. Her yerde ariyoruz ama bulamiyoruz. Oglumun çok arkadasi yoktu. Çaliskan bir ögrenciydi. Elimden kayip gitti. Her isini kendi yapardi. Duyan gören bizi arasin. Ne derdi varsa hepsi tüm dertlerine ortak olacagim. Hiç kötü arkadasi yoktu. Gezmez madde kullanmaz hiç kötü aliskanligi yok. Paraya ihtiyaci olsa kasanin anahtari onda hiçbir seye dokunmadan kiyafetleri ile ayrilmis evden. Gören duyan haber versin” dedi.

Jandarma ve polis ekiplerinin genci arama çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA