Vodafone Business 'Red Tech' Webinar Serisinde Ön Muhasebe Ve E-Dönüsüm Teknolojilerini Anlatti

Vodafone Business, ‘Red Tech’ webinar serisinin altincisini gerçeklestirdi. Sunulan çözümlerden, isletmelerin nasil verimliliklerini artirip basari hikayeleri olusturacaginin izleyicilerle paylasildigi ’Red Tech’ webinarinda, Vodafone Business’in Ön Muhasebe & E-Dönüsüm teknolojilerinde öne çikan çözümleri katilimcilarla paylasildi.

Vodafone Business 'Red Tech' Webinar Serisinde Ön Muhasebe Ve E-Dönüsüm Teknolojilerini Anlatti


Vodafone Business, yeni teknolojilere yönelik sundugu çözümleri anlattigi ‘Red Tech’ webinar serisine devam ediyor. Altincisi gerçeklestirilen webinarda, isletmelerin dijital dönüsümün ilk adimini olusturan çözümlerden biri olan ve islerini büyütmeleri adina adeta zorunluluk haline gelen Ön Muhasebe & E-Dönüsüm teknolojileri ele alindi. Vodafone Business Ticari Operasyonlar Kidemli Müdürü Sinan Gilava’nin açilis konusmasiyla baslayan Ön Muhasebe & E-Dönüsüm webinari, Vodafone Business Yeni Nesil Çözümler Ürün Müdürü Volkan Ertas’in Ön Muhasebe & E-Dönüsüm çözümlerini anlatmasiyla devam etti.

Yapilan açiklamaya göre, farkli sektörlerdeki ve büyüklükteki KOBI’lerin çözüm ihtiyaçlarina ön muhasebe çözümüyle destek olan Vodafone Business, isletmelerin tüm muhasebe ve finans fonksiyonlarini, çalisanlarinin görev ve departmanlariyla ilgili tüm islemleri, satislarinin dogru sekilde planlamasini, stoklarinin derinlemesine takibini ve uçtan uca tüm satin alma süreçlerinin takibini tek bir ekrandan dijital olarak yönetmelerini sagliyor. Ön muhasebe çözümüyle birlikte finans, e-ticaret, insan kaynaklari, is takip, satin alma, satis ve depo & stok yönetimi gibi müsterilerinin tüm ihtiyaçlarini tek bir çati altinda topluyor.

Vodafone Business e-dönüsüm çözümüyle birlikte isletmeler faturalarini elektronik ortamda güvenli olarak göndererek kâgit, baski ve kargo maliyetlerini minimum seviyeye indirebiliyor. Faturalarini elektronik ortamda yedekleyerek, online olarak görüntüleyebiliyor. E-fatura özelliklerine ek olarak; e-arsiv fatura, e-irsaliye, e-ihracat ve e-dönüsüm paketleri de sunuluyor. Vodafone Business, bu alanda is ortaklarinin en çok ihtiyaci olan Ön Muhasebe & E-Dönüsüm çözümlerini onlara ulastirmayi hedefliyor. Webinari takip eden tüm katilimcilara ayrica Ön Muhasebe & E-Dönüsüm çözümlerinin demosu yapildi. Webinar, müsteri deneyiminin aktarildigi soru cevap kismi ile son buldu.
Kaynak: İHA