Izmir'de Iki Grup Arasinda Köpek Kavgasi Açiklamasi Bir Kisi Cam Sise Ile Bogazindan Yaralandi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde bir parkta iki grup arasinda köpelere kötü davranilmasi konusu yüzünden tartisma çikti. Yasanan arbedede bir kisi cam sisesiyle bogazindan yaralandi. Yarali, kaldirildigi hastanede yasam mücadelesi veriyor.

Izmir'de Iki Grup Arasinda Köpek Kavgasi Açiklamasi Bir Kisi Cam Sise Ile Bogazindan Yaralandi
Edinilen bilgiye göre olay, saat 23.15 siralarinda Karabaglar ilçesi Bahçelievler Mahallesinde bulunan Ugur Mumcu Parkinda meydana geldi. Iddiaya göre, Koray Yüksel (48) ile parkta bulunan ve yanlarindaki köpeklere kötü davrandigi öne sürülen bir grup arasinda tartisma çikti. Yasanan arbedede bir kisi yerde buldugu bir cam sise ile Koray Yüksel’i bogazindan yaraladi. 48 yasindaki adam bogazindan aldigi darbe sonrasinda yere yigilirken, süpheliler olay yerinden kaçti. Olayin 4 Ekim Hayvanlari Koruma Gününde meydana gelmesi de dikkatlerden kaçmadi.

Yasam mücadelesi veriyor

Parkta bulunan vatandaslarin durumunun 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesinin ardindan olay yerine polis ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde durumunun agir oldugu tespit edilen Yüksel, ambulans ile Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Hayati tehlikesi bulundugu ögrenilen Yüksel’in ameliyata alindigi ögrenilirken, kaçan süphelileri yakalamak için polis ekiplerinin çalismalarina devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA