Küçükçekmece Belediyesi Tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Coskuyla Kutlandi

Küçükçekmece Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni düzenlenen yürüyüs programi ve ardindan gerçeklesen Pinhani konseriyle kutladi. Konsere katilan yaklasik 10 bin kisi Cumhuriyet Bayrami coskusunu doyasiya yasadi.

Küçükçekmece Belediyesi Tarafindan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Coskuyla Kutlandi


Küçükçekmece Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni, düzenlenen yürüyüs ve ardindan gerçeklestirilen Pinhani konseriyle kutladi. Küçükçekmece Belediye binasindan baslayan ve yüzlerce Küçükçekmeceli ile birlikte Belediye Baskani Kemal Çebi’nin de katildigi yürüyüs, Yahya Kemal Beyatli Gösteri Merkezi’ne kadar devam etti. Etkinlikler, Yahya Kemal Beyatli Gösteri Merkezi’nde halk oyunlari ekibinin yaptigi kisa gösteri sonrasinda düzenlenen Pinhani konseriyle sürdü. Konsere katilan yaklasik 10 bin kisi Cumhuriyet Bayrami coskusunu doyasiya yasadi.

“100. yila hazirlik yapiyoruz”

Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi etkinlikte yaptigi açiklamada “Bundan 99 yil önce tam bagimsizlik için yola çikmis olan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, onun silah arkadaslari ülkeyi tam bagimsiz yapmak için, Cumhuriyeti kurmak için yola çiktilar. Ruhlari sad olsun kendilerine minnettariz. Cumhuriyet bize özgürlük, bagimsizlik ve esitlik veriyor. 99 yil yasattik, bundan sonra da dünya döndükçe yasamasi için elimizden geleni yapiyoruz. Bu aksam da bir yürüyüs yapacagiz ve bir konser ile sonlandiracagiz. 2 gündür Cumhuriyetle ilgili etkinlikler yapiyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yilini kutlamamiza bir kaldi bunu kutlamaya çalisiyoruz ve 100. yila hazirlik yapiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA