Etrafa Bakti, Kurumasi Için Disari Asilan Kiyafetleri Çaldi

Esenyurt’ta kimligi belirsiz genç, kurutmak için pencere parmakligina asilan kiyafeti çaldi. Olay sonrasi hirsizligi ögrenen ev sahipleri büyük bir sok yasarken o anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Etrafa Bakti, Kurumasi Için Disari Asilan Kiyafetleri Çaldi
Olay, geçtigimiz persembe günü aksam saatlerinde Esenyurt Incirtepe Mahallesi’nde gerçeklesti. Iddiaya göre, kimligi belirsiz bir genç, apartman penceresinde kurutulmak üzere asilan kiyafetlere yaklasti. Bir süre bekleyen sahis, etrafi kontrol ettikten sonra parmaklikta asili bir kiyafeti aldi. Yerdeki giysiyi de alip kaçan genç kayiplara karisirken, esyalarinin çalindigini komsularindan ögrenen ev sahipleri, büyük bir sok yasadi. Olay sonrasi sahistan sikayetçi olundugu bildirilirken, yasanan hirsizlik anlari ise çevredeki bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla saniye saniye kaydedildi.

“Simdiye kadar böyle bir sey olmamisti”

Olayla ilgili konusan ev sahibi Döne Üzen, “Sabah kalktim, komsumuz geldi. ’çamasirlariniza bakin, eksik olabilir, herhalde biri çalmis’ dedi.

Baktik ki gerçekten eksiklerimiz var. Sosyal medyaya düsmüs biz oradan gördük ve sasirdik. Biz kaç senedir oturuyoruz. Simdiye kadar böyle bir sey olmamisti. Ogullarimin gömlegini ve kazagini çalmis. Biz sahistan sikayetçi olduk" dedi.

Kaynak: İHA