Demokrasi Ve Atilim Partisi Kusadasi'nda Seçim Startini Verdi

Demokrasi ve Atilim Partisi Kusadasi Ilçe Baskani Behçet Alp, haftalik olagan Yönetim Kurulu Toplantisi’nin ardindan yaptigi açiklamada teskilatlanma çalismalarinin tamamlanmak üzere oldugunu belirterek Kusadasi’nda seçim startini verdiklerini söyledi. Baskan Alp, “Sikilmadik el birakmayacagiz. Partimizin eylem planlarini tüm hemsehrilerimize tek tek anlatiyoruz. Dertler varsa Devasi da var” dedi.

Demokrasi Ve Atilim Partisi Kusadasi'nda Seçim Startini Verdi
Demokrasi ve Atilim Partisi Kusadasi Ilçe Teskilati’nda mahalle temsilcilerinin görevlendirilmesinde son asamaya gelindigi belirtilirken mahalle temsilcilerinin tamamlanmasinin ardindan sandik bazinda çalismalarin baslayacagi belirtildi. Yapilan son toplantida yeni görevlendirilen mahalle temsilcilerine yetki belgeleri Baskan Behçet Alp tarafindan takdim edildi.

Seçim startini verdiklerini belirten Demokrasi ve Atilim Partisi Kusadasi Ilçe Baskani Behcet Alp, partinin eylem planlarini Kusadalilar ile paylasmak için sahaya ineceklerini söyledi.

Baskan Alp, yaptigi açiklamada, “Genel Baskanimiz Ali Babacan’in öncülügünde sikintilara deva olmak için var gücümüzle, birlik içerisinde çalisiyoruz. Halkimizin sikintilarini görüyor ve biliyoruz. Ama hiç kimse umutsuzluga kapilmasin” diyerek tüm sikintilari çözmeye talip olduklarini söyledi.



‘Sikilmadik el birakmayacagiz’

Kusadasi’nda hazirliklari tamamladiklarini, mahalle temsilcilerinin görevlendirilmesinde son asamaya geldigini ve sandik bazinda çalisma yapmaya baslayacaklarini belirten Baskan Behçet Alp, “Temel hak ve özgürlüklerimiz için, tam bagimsiz bir yargi ve adil bir Türkiye için, kisacasi tüm sorunlarin çözümü için Demokrasi ve Atilim Partisi Kusadasi Ilçe Teskilati olarak üzerimize düseni yapmaya çalisiyoruz. Teskilatlanma çalismalarimizda son asamaya geldik. Seçim çalismalarimizi baslatiyoruz. Partimizin eylem planlarini tüm hemserilerimize tek tek anlatiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA