Sultangazi'de Cumhuriyet Bayrami Kros Kosusu Yapildi

Sultangazi Haci Bektas-i Veli Ormani’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Kros Kosusu düzenlendi. 435 ögrenci, dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye giren ögrencilere madalya ve kupalari verildi.

Sultangazi'de Cumhuriyet Bayrami Kros Kosusu Yapildi
Sultangazi Kaymakamligi, Sultangazi Belediyesi, Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü is birligi ile Haci Bektas Veli Ormani’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Kros Kosusu düzenlendi.

11-16 yas araligindaki 435 sporcunun katildigi yarisma renkli görüntülere sahne oldu. Düdügün çalmasiyla kosmaya baslayan ögrenciler, birinci olmak için kiyasiya yaristi. Yildiz Erkekler-Yildiz Kizlar, Küçük Erkekler-Küçük Kizlar, Genç Erkekler-Genç Kizlar olmak üzere 6 kategoride yarisan sporcular birbirini geçmek için ter döktü. Rakiplerini geride birakarak bitis çizgisine gelen sporculara arkadaslari alkis ve tezahüratlarla eslik etti.

Kros Kosusunda derece yapan sporculara ödüllerini; Sultangazi Kaymakami Mahmut Kasikçi, Emniyet müdürü Turan Çelik, Ilçe Spor Müdürü Naci Usta, Ilçe Tarim Müdürü Isa Tanriverdi takdim etti. Sporculara madalya ve kupalari protokol tarafindan takdim edildi.
Kaynak: İHA