Minibüste Yüksek Sesle Müzik Dinlediler, Tepki Gelince Ortaligi Birbirine Kattilar

Esenyurt’tan minibüse binen biri kadin iki yolcu ortaligi birbirine katti. Kadin olan yolcu yüksek sesle müzik açarken, kucaginda çocuk olan baska bir kadin sesten rahatsiz oldugunu söyledi. Erkek sahis ise bir anda kadina küfürler savururken, diger yolcularin olaya müdahale etmesiyle tartisma çikti. Yasanan o anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Minibüste Yüksek Sesle Müzik Dinlediler, Tepki Gelince Ortaligi Birbirine Kattilar
Olay, dün öglen saatlerinde Esenyurt’tan Büyükçekmece istikametine giden bir minibüste yasandi. Madde kullandiklari iddia edilen biri kadin iki yolcu, minibüse bindi. Kisa süre sonra kadin yolcu telefonundan son ses müzik açarak dinlemeye basladi.

Kucaginda çocuk olan baska bir kadin ise “Sarkiyi kisabilir misin” diyerek tepki gösterdi. Bu durum üzerine erkek sahis ise kadina küfürler savurarak bagirmaya basladi.

Minibüste bulunan diger yolcular ise erkek sahsa tepki gösterince tartisma çikti. Sehir eskiyasi dakikalar boyunca diger yolculara hakaret ve küfür ederken, vatandaslar araçtan inmek zorunda kaldi. Daha sonrasinda iki sahis minibüsten indirilirken, yasanan o tartisma anlari minibüsteki bir vatandasin cep telefonunu kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA