DÖGEM Vekilleri Çalismalarini Anlatti

Dösemealti Gençlik Meclisi (DÖGEM) 6’nci dönem Genç Vekilleri Dösemealti Belediye Baskani Turgay Genç’i ziyaret etti DÖGEM’in yeni döneminde yapilacak çalismalar ve projeler hakkinda sunum yapan Genç vekiller, 2023 yili içerisinde güçlü ve etkin çalismalar yaparak ilçenin gençlik alaninda yaptigi öncü çalismalari sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. Baskan Genç kendisini ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgi veren Dösemealti Gençlik Meclisi 10’ncu Yürütme Kurulu üyelerine somut ve basarili projelerin hayata geçirilmesinden duydugu memnuniyeti dile getirdi.

DÖGEM Vekilleri Çalismalarini Anlatti
Genç vekiller Buse Yonca, Ömer Efe Kurtoglu, Melisa Simsek, Çagkan Binicioglu, Hüseyin Uzman, Yaren Altun Baskan Genç’in ardindan Belediye Baskan Yardimcilari ve birim müdürlerini ziyaret ederek belediye çalismalari hakkinda bilgi alip kendi çalismalarini anlatti. Dösemealti’nin Genç vekilleri daha sonra Antalya Bilim Üniversitesi Ögrenci Topluluklari tanitim günlerine katildi.

Üniversitenin ögrenci kulüp ve topluluklari disinda yer alan tek organizasyon olan DÖGEM genç vekilleri akranlarina hem çalismalarini anlatip hem de ilçenin tarihi ve kültürel degerleri hakkinda bilgi verdi.
Kaynak: İHA