Baskan Kiliç Açiklamasi 'Bafra'yi Hak Ettigi Hizmetler Ile Bulusturmaya Devam Edecegiz'

Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç, “Bafra’nin 21 merkez, 118 kirsal mahallesine ulasmaya, onlarin sorunlarini, talep ve tavsiyelerini dinlemeye devam ediyoruz. Ben degil biz anlayisi ile Baframizi hak ettigi hizmetler ile bulusturmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Kiliç Açiklamasi 'Bafra'yi Hak Ettigi Hizmetler Ile Bulusturmaya Devam Edecegiz'
Baskan Kiliç, Büyük Pazar Yeri’nde yapilan çorba ikramindan sonra esnaflari ziyaret etti. Yürütülen çalismalarin vatandaslara yansimasini birebir dinleyerek ögrendiklerini belirten Kiliç, “Onlarin düsünceleri, tavsiyeleri ve elestirileri bizler için son derece önemli. Biz Bafra için her alanda etkin mücadele veriyoruz. Tüm ekiplerimiz mesai kavrami gözetmeksizin sahadalar. Su an ilçe merkezinde SASKI tarafindan Baframizin 50 yillik sorununu ortadan kaldiracak çok yönlü altyapi yatiriminin çalismalari devam ediyor. Bunlar yapilirken, insa edilirken ve yenilik kazandirilirken elbette bazi sikintilari çekecegiz. Halkimiz ile bunun istisaresini, degerlendirmesini karsilikli çay esliginde gerçeklestirdigimiz sohbet ile yapiyoruz. Bu günde büyük pazarimizin saygideger esnaflari ve vatandaslarimizla iç içe olduk. Görüs alis verisinde bulunduk” seklinde konustu.

Kemalpasa Mahallesi sinirlari içerisinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan pazar yerini yepyeni bir görüneme kavusturarak modernize ettiklerini anlatan Kiliç, “Pazar esnafimiz ve vatandaslarimiz mevcut durumundan oldukça memnun. Onlarin memnuniyeti bizlerin mutluluk vesilesi” diyerek pazar yerindeki düzenlemelerden bahsetti.

“Gücümüzü halkimizdan aliyoruz”

“Biz gücümüzü halkimizdan aliyoruz” diyen Kiliç sözlerini söyle tamamladi:

“Yürüttügümüz saha çalismalari ile sürekli bilgilendirme yapiyoruz. Onlarin bizden talep ettiklerini önemsiyor ve daima notumuzu alarak degerlendiriyoruz. Halkimizin içinde olmak bize ekstra güç veriyor. Bizim makamimizin kapisi vatandaslarimiza açik. Hemsehrilerimiz daima bizlerle görüsme imkanina sahip. Gelip de görüsemeyen, arayip ulasamayan yoktur. Halkimiz bizi sürekli ziyaret ediyor, bizler de halkimizin davetlerine katilma gayretinde oluyoruz. Ben degil biz anlayisi ile Baframizi hak ettigi hizmetler ile bulusturmaya devam edecegiz.”
Kaynak: İHA