ANKA'da Hasta Haklari Günü Kutlandi

Hasta Haklari Günü, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde düzenlenen çesitli etkinliklerle kutlandi. Etkinlik çerçevesinde bir araya gelen hasta haklari birim sorumlulari ve hastane yönetimi, hasta ve yakinlarini ziyaret edip, hasta haklari ile ilgili bilgi verdi.

ANKA'da Hasta Haklari Günü Kutlandi
Hasta memnuniyeti odakli anlayisi ile kaliteli saglik hizmetini hastalarina sunmaya özen gösteren Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde, Hasta Haklari Günü çesitli etkinliklerle kutlandi. Hasta haklari birim sorumlulari ve hastane yönetimi, 26 Ekim Hasta Haklari Günü nedeniyle farkindalik olusturmak amaciyla, saglik hizmetlerinde yatarak tedavi gören hastalar ile ayakta saglik hizmeti alan hastalara, hasta haklari ve sorumluluklari ile ilgili brosür dagitip, bilgilendirme yapti.

Idari yönetimin katilimiyla serviste yatan hastalara yapilan ziyaret ve bilgilendirme, hastalar tarafindan memnuniyetle karsilandi. ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardimcisi Yasar Agdag, hasta haklari birim sorumlularina çiçek takdim ederek hasta memnuniyeti odakli saglik hizmeti vermeye özen gösterdiklerini dile getirdi. Agdag, ’’Hastalar herhangi bir sorunla karsilastiklarinda birimimize basvuruda bulunarak kisa sürede sorunlarina çözüm buluyorlar. Bu konuda birimim sorumlularimiz ve saglik çalisanlarimiz yogun çaba sarf ediyor’’ dedi.

Kaynak: İHA