Almanya'da Türk Yemeklerini Tanittilar

Afyonkarahisar Sandikli Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve Içecek hizmetleri bölümü ögrencileri Türk yemeklerini Almanya’da tanitti.

Almanya'da Türk Yemeklerini Tanittilar
2021 yili Türkiye Ulusal Ajansi mesleki egitim hareketliligi projeleri çerçevesinde Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürlügüne akreditasyon verilmesi neticesinde akredite olan okul ögrencileri Yiyecek Içecek Hizmetleri Bölümü Sefi Fehmi Özkan önderliginde 2-15 Ekim tarihlerinde Almanya’nin Recklingenhausen sehrine gitti. Yaklasik 15 günlük gezide degisik kültürler ve yemekleri taniyan ögrenciler, gittikleri yerlerde de Türk yemeklerinin tanitimi gerçeklestirdi.

Ögrencilerin degisik kültür ve yemekleri tanima firsati buldugunu belirten Yiyecek Içecek Hizmetleri Bölümü Sefi Fehmi Özkan, “Okulumuz Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2-15 Ekim tarihleri arasinda Almanya’nin Recklingenhausen sehrinde kisa süreli staj hareketliligini gerçeklestirilmistir. Basarili verimli ve keyifli bir hareketlilik olmustur. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen il milli egitim müdürlügümüze ve okulumuz müdürlügüne tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA