Baskan Tavli Açiklamasi 'Egitim Kurumlarimiza Destegimiz Sürüyor'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, ilçedeki egitim kurumlarinda eksikliklerin giderilmesi için desteklerinin sürdügünü söyledi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Egitim Kurumlarimiza Destegimiz Sürüyor'
Ünye Kaymakami Ayhan Isik, Belediye Baskani Hüseyin Tavli ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Tokgöz, okul ziyaretleri çerçevesinde Fatih Meydan Ilk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette ögretmen ve ögrencilerle bir araya gelinirken, okul bünyesinde olusturulan ‘Milli Kültürel Ögelerimiz’ kösesinin açilisi gerçeklestirildi.

Okul ziyareti hakkinda açiklamalarda bulunan Kaymakam Ayhan Isik, ögretmen ve ögrencilere basarilar diledi.

Belediye Baskani Hüseyin Tavli, her hafta farkli bir okulu ziyaret ettiklerini belirterek, “Bu okula geçmiste emegi olan bir kardesinizim. Il genel meclis üyesi oldugum dönemde bu okulun yapim sürecinde katkimiz oldu. Insan emeginin ve alin terinin oldugu yere muhakkak ugrama ihtiyaci hissediyor. Okulumuzu belli dönemlerde ziyaret ederek ögretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Bize iletilen eksiklikler ve ihtiyaçlari gidermeye çalisiyoruz. Bundan sonra da sizlerin yaninda olmaya devam edecegiz. Ögretmenlerimize egitime verdikleri katkilardan dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Okul ziyareti ögretmenlerin mini baglama konseri ile sona erdi.
Kaynak: İHA