TDP Genel Baskani Sarigül, Binali Yildirim Ile Samil Ayrim'i Ziyaret Etti

Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül, Azerbaycan’da trafik kazasi geçirdikten sonra Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi’ne getirilen AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, AK Parti Istanbul Milletvekili Samil Ayrim ile Bartin’da maden faciasinda yaralanan isçiler ve ailelerini hastanede ziyaret etti.

TDP Genel Baskani Sarigül, Binali Yildirim Ile Samil Ayrim'i Ziyaret Etti
TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül, Azerbaycan’da trafik kazasi geçirdikten sonra Basaksehir Çam ve Sakura Sehir Hastanesi’ne getirilen AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim ve Istanbul Milletvekili Samil Ayrim’i ziyaret etti. Sarigül, ardindan hastanede bulunan Türkiye Taskömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi’ne ait maden ocagindaki patlamadan yarali kurtulan isçiler ile yakinlarini ziyaret etti. Sarigül, hastane yetkililerinden yaralilarin durumuna iliskin bilgi aldi.

Ziyaretin ardindan gazetecilere açiklamalarda bulunan Sarigül, büyük bir kaza atlatildigini belirterek, “Ulastirma Bakanligimizi, basbakanligimizi yapan çok degerli hemserim Sayin Binali Yildirim basbakanimizi ziyaret ettim. Gerçekten çok önemli bir kazayi atlatmislar. Kazanin kamuoyuna yansidigindan da büyük bir kaza oldugunu gördüm. Siyasette nezaketi, zarafeti, insanligi hiçbir zaman elden birakmamak lazim. Görüsleriniz, düsüncelerimiz farkli olabilir ama söz konusu insansa o insanligin geregini ve görevini mutlaka yerine getirmek lazim. Sayin basbakanimiza, milletvekilimize bir kez daha geçmis olsun dileklerimizi sunuyorum. Allah’im böyle kazalari hiç kimseye göstermesin. Bu kaza kamuoyuna çok hafif bir kaza gibi anlatildi. Hocalarimizla konusup gördügüm kadariyla büyük bir kaza atlatmislar. Büyük geçmis olsun” dedi.

Genel Baskan Mustafa Sarigül daha sonra hastaneden ayrildi.
Kaynak: İHA