Rektör Çomakli, Senato Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, senato ile yönetim kurulu toplantilarini düzenledigi yemek programiyla gerçeklestirdi. Ata Uygulama Otelinde gerçeklesen yemek programina Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli’nin yani sira, rektör yardimcilari, senatörler, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreter katildi.

Rektör Çomakli, Senato Ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle Yemekte Bir Araya Geldi
Üniversitenin çalismalarina yön veren senatör ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelmekten duydugu memnuniyeti ifade ederek konusmasina baslayan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli, yogun bir çaba ve gayretle neticesinde elde edilen basarilarin tüm Atatürk Üniversitesi ailesine ait oldugunu söyledi.

Yeni Nesil Üniversite Tasarim ve Dönüsüm Projesi ile baslayan sürecin üniversitede verilen egitimin akredite edilmesi ve ardindan da Arastirma Üniversitesi seçilmesiyle ödüllendirildigini belirten Rektör Çomakli, son olarak da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan verilen iki ödül ile bu basarinin tescillendigini ifade etti.

“Elde Edilen Tüm Basarilar Atatürk Üniversitesi Ailesine Aittir”

Ilk olarak Dijital Dönüsüm ve Büyük Veri Çalismalari kategorisinde YÖK 2022 Yili Üstün Basari Ödülü aldiklarini, ardindan da ögrencileri sektör temsilcileriyle bulusturma ve onlari is hayatina hazirlama açisindan büyük önem tasiyan Dogu Anadolu Kariyer Fuarinin Ögrencilerin En Memnun Oldugu Kariyer Fuari seçilmesiyle ikinci ödülü de Atatürk Üniversitesine kazandirdiklarini belirten Rektör Çomakli: “65. Yilini kutlayan Atatürk Üniversitesi, son yillarda yasadigi yapisal degisim ve dönüsüm ile önemli bir ivme kazanmis ve birçok alanda adindan söz ettirmeye baslamistir. Hem saygin siralama kuruluslarindaki yerimiz hem de elde edilen ödüller bunun en büyük göstergesidir. Üniversitemiz dün oldugu gibi bugün de bilim üretmeye ve ürettigi bilimi toplumun faydasina kullanmaya devam etmektedir. Ülkemizin her alanda ortaya koydugu vizyona yönelik adimlar atilarak destek verilmekte, akademik ve bilimsel çalismalar sonuna kadar desteklenmekte ve ögrencilerimizin kaliteli egitim almalari için her türlü çalisma hayata geçirilmektedir. Bu çabanin sonucunda da üniversitemiz çesitli ödüller ile taltif edilmekte, bu durum da bizleri ziyadesiyle gururlandirmaktadir. Bu basarilarin sadece bizlere degil tüm üniversite ailemize ait oldugunu göstermek ve yasadigimiz mutlulugu paylasmak için siz degerli çalisma arkadaslarimiz ile her hafta düzenledigimiz toplantimizi yemek programiyla gerçeklestirmek istedik. Sizlerin nezdinde tüm üniversite mensuplarimiza tesekkür ediyor, çalismalarimizin daha nice ödüllere vesile olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Senato ve yönetim kurulu toplantisinin gerçeklesmesinin ardindan Türk Mûsikîsi Devlet Konservatuvari Müdürü Prof. Dr. Nesrin Feyzioglu’nun seslendirdigi eserlerle devam eden program, Rektör Çomakli’nin tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA