Emlakçidan Çalinan Otomobil Ve Bilgisayarlar Tarladaki Misirlarin Arasinda Bulundu

Denizli’de hirsizlik için girdigi emlakçinin otomobilini de çalan süpheli, JASAT’in siki takibinden kaçamadi. Çaldigi araci tarladaki misirlarin arasina süren sabikali hirsiz, yaya olarak kaçmaya çalisirken kiskivrak yakalandi.

Emlakçidan Çalinan Otomobil Ve Bilgisayarlar Tarladaki Misirlarin Arasinda Bulundu
Olay, 19 Ekim Çarsamba gecesi Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 48 yasindaki Tefide Madenoglu’na ait gayrimenkul ofisine giren bir süpheli, is yerinde kullanilan 2 alet dizüstü bilgisayari çalip kaçarken araba anahtarini fark etti. Aldigi anahtar ile is yerinin önünde park halinde olan 20 AAT 245 plakali otomobili çalistiran hirsiz, araç ve çaldigi bilgisayarlarla kayiplara karisti. Emlakçida meydana gelen hirsizlik ve oto hirsizligi olayinin failini yakalamak için çalisma baslatan Denizli Il Jandarma Komutanligi Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) dedektifleri ve Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, yapilan titiz çalisma sonucu failin eskal ve kimligini belirledi. Adim adim takip edilen 23 yasindaki süpheli Ferdi B., yakalanmamak için çaldigi araci Tavas ilçesindeki bir misir tarlasina sürdü. Otomobili yaklasik 2 metre uzunlugundaki misirlarin arasina terk ederek kaçmaya çalisan süpheli, jandarma ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi. 12 suç kaydi oldugu tespit edilen Ferdi B., ifade islemlerinin ardindan sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gayrimenkul ofisinden çalinan araç ve bilgisayarlarina 3 gün içerisinde geri kavusan Tefide Madenoglu büyük sevinç yasadi. Araci ve bilgisayarlarini jandarma ekiplerinden teslim alan Madenoglu, “3 gün önce arabam çalindi. Bu araba benim için çok önemliydi. Çalindigi zaman çok üzülmüstüm Denizli Il Jandarma Komutanligindan beni arayan görevliler, çalinan aracimin Tavas ilçesinde bulundugunu söylediler. Kendilerine çok tesekkür ederim. Jandarma en kisa sürede aracimi bulup bana geri getirdi” dedi.

Kaynak: İHA