Canik Belediyesi Personeline 15 Bin Lira Promosyon
Samsun Canik Belediyesi personellerine 15 bin TL maas promosyon ödemesi gerçeklestirildi.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Belediyemizde çalisan personellerimize verilecek maas promosyonu için ekip arkadaslarimizla yogun bir mesai harcadik. Görüsmelerimiz neticesinde maas anlasmasi sagladigimiz bankamiz üzerinden tüm personelimize 15 bin TL maas promosyonu sagladik” diye konustu.
Tüm belediye personeline toplamda 5 milyon 475 bin TL maas promosyonu ödemesi yapildigini söyleyen Baskan Sandikçi, “Belediyemiz personelinin refahi ve huzuru için en yüksek maas promosyonu teklifini veren banka ile anlastik. Anlasmamiz ile tüm personelimize toplam 5 milyon 475 bin TL maas promosyonu ödemesi gerçeklestirildi.
Canik’in gelismesi için emek veren, gece gündüz demeden çalisan tüm mesai arkadaslarimiza hayirli ve ugurlu olsun” seklinde konustu.
