Alperen Ocaklari'nda Görev Degisimi

Alperen Ocaklari Izmit Ilçe Baskani Zafer Güler, görevini Hodri Meydan taraftar grubu baskanlarindan Fuat Çelik’e devretti.

Alperen Ocaklari'nda Görev Degisimi
Alperen Ocaklari Izmit Ilçe Baskanligi’nda devir teslim töreni gerçeklesti. 15 aydir baskanlik görevini yürüten Zafer Güler, düzenlenen programla koltugunu Kocaelispor taraftar grubu Hodri Meydan baskanlarindan Fuat Çelik’e devretti.

"Türkiye’nin en büyük asevini yapmayi planliyoruz"

Törende konusan Alperen Ocaklari Kocaeli Il Baskani Cüneyt Engin, "Zafer Güler kardesime bugüne kadar vermis oldugu emeklerden dolayi tesekkür ederim. Fuat Çelik’in de bundan sonraki süreçte bu görevi layigiyla yapacagindan hiç süphemiz yoktur. Sehit liderimiz Muhsin Yazicioglu’nun bize birakmis oldugu bu tertemiz davayi gütmek bizim için onurdur, sereftir. Allah’in izniyle kadromuz her gün genisliyor, bundan sonra güzel isler yapacagiz. Suan Türkiye’nin en büyük asevini yapmayi planliyoruz. Umuttepe kampüsünün B kapisinin altinda 500 metrekarelik bir kapali alan tuttuk, burada Allah nasip edere günde 5 bin kardesimize ücretsiz yemek vermeyi planliyoruz. Vatanina milletine bagli gençler yetistirmek istiyoruz. Kompleksimizde günlük 5 bin ücretsiz yemegimiz bunun beraberinde PS5, bilardo ve oyun salonumuz olacak. Ikici asevimizi de Allah’in izniyle Gebze’de açmayi planliyoruz. Orada da günlük 2 bin ögrencimize çorba ikramimiz olacak" dedi.



"Bu bir bayrak yarisidir"

15 aydir yürüttügü Alperen Ocaklari Izmit Ilçe Baskanligi görevinin sonuna gelen Zafer Güler, "Bu bir bayrak yarisidir, bizimde görevimiz buraya kadarmis ama bizim davamizda küsmek, yilmak ve yikilmak yoktur. Her daim daha da güçlendik. Yikmaya çalisanlar oldu, onlara karsi yilmadik. Sehit liderimiz Muhsin Yazicioglu gibi dimdik durmayi bildik. Bizim derdimiz egri giden bu dünya da dimdik nesiller yetistirmektir. 15 aydan beri de çok sükür bu nesillerin pesinde onlara abilik yaptik, kardeslik yaptik, önderlik yaptik. Bu saatten sonra da Allah izin verirse ocak kültürümüzü, ocak da aldigimiz terbiyeyi partiye tasimayi hedefledik. Derince Ilçe Baskanliginda görev almak için degerli baskanimiz Kaan Sengil’den icazet aldik. Bu saatten sonra Derince de görevlerimize devam edecegiz. Bu saatten sonra siyaset arenasinda sehit liderimiz gibi dimdik olacagiz. Bu bir ayrilik degildir" diye konustu.



"Bu koltuk bos kalmasin bunu buraya koyalim diye hata yapmadik"

Büyük Birlik Partisi Kocaeli Koordinatörü Metehan Küpçü ise "Elhamdülillah odalara sigmayacak, sokaklara sigmayacak kadar kalabaliga sahibiz. Çok sükür bize inanip bu sekilde bizlerle beraber oldugunuz için öncelikle hepinize sükranlarimi sunuyorum. Iyi ki varsiniz. Görevi devreden Zafer kardesimize bugüne kadar ki emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Görevi devir alan Fuat baskanimiza da basarilar diliyorum. Izmit çok farkli bir yere dogru gidiyor. Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklari adina bunu ben yasiyorum görüyorum, sizlerde görüyorsunuzdur, hissediyorsunuzdur. Insallah daha da güzel olacak. Sizlerden tek bir istegimiz var. Bu ocaklar sizin evleriniz. Evlatlarinizi, yegenlerinizi, komsularinizi buralara emanet edin. Buralarda büyüsünler, buralarin kültürünü alsinlar. Buradaki amaç, geçmisini bilen ve gelecegine yön veren gençleri bir araya getirip yarinlarimizi onlara emanet etmektir" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA