Kanserle Mücadele Eden Kadinlara Gençlerden Destek
Üniversite ögrencileri, meme kanseri farkindalik haftasinda kanserle savasan kadinlara saç, el, ayak, tirnak ve cilt bakimi yapti.

Ögrenciler, kanserle savasan kadinlara saç, el, ayak, tirnak ve cilt bakimi yapti.
Etkinlige, Kanser Hastalarina Yardim Dernegi Baskani Raziye Kocaismail ve KKTC Saglik Bakani Izlem Gürçag’i temsilen Yatakli Tedavi Kurumlari Bashekimi Dr. Nil Ergün Eledag da katildi.
"Meme kanseri ile mücadele ancak bilincin ve farkindaligin artirilmasi ile mümkün olabilir"
Yakin Dogu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Saç Bakim ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Baskani Doç. Dr. Yesim Üstün Aksoy, düzenledikleri etkinliklerle, meme kanseri ile mücadele eden kadinlari mutlu ederken, toplumda meme kanserine karsi farkindalik uyandirmayi hedeflediklerini söyledi.
Doç. Dr. Aksoy, “Meme kanseri ile mücadele ancak bilincin ve farkindaligin artirilmasi ile mümkün olabilir” dedi.
Doç. Dr. Yesim Üstün Aksoy, bu tür etkinliklerin ögrencileri, mesleki olarak oldugu kadar vicdani duygularini da gelistirdigini vurguladi.
Raziye Kocaismail: “Iyi ki varsiniz”
Kanser Hastalarina Yardim Dernegi Baskani Raziye Kocaismail ise kanser tedavisinde tek basina basariya ulasmanin zorluguna vurgu yaparak, duyarlilik, sevgi ve moralin kanser tedavisindeki önemine degindi. Kocaismail, “Iyi ki varsiniz dedirten güzellikler olusturan, kanser hastalarina moral veren Yakin Dogu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Saç Bakim ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Baskani Doç. Dr. Yesim Üstün Aksoy ve ögrencilerine tesekkür ediyorum” dedi.
Kocaismail, Saglik Bakani Izlem Gürçag’i temsilen etkinlige katilan Yatakli Tedavi Kurumlari Bashekimi Dr. Nil Ergün Eledag’a da tesekkür etti.
