Rektör Özkan, Ögrenci Topluluklari Tanitim Günlerine Katildi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Ögrenci Topluluk Tanitim Günleri’nde ögrencilerle bir araya gelerek onlarin taleplerini dinledi. Etkinlikte 114 ögrenci toplulugu stant açti.

Rektör Özkan, Ögrenci Topluluklari Tanitim Günlerine Katildi
Akdeniz Üniversitesi Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi altinda faaliyet gösteren Ögrenci Topluluklari Tanitim Günleri, büyük bir cosku ve yogun bir katilimla gerçeklesti. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’dan kampüs içerisinde yer alan Sevgi Yolu’nda düzenlenen 114 farkli toplulugun katildigi ve 3 gün süren etkinliklerde ögrencilerle bir araya gelerek isteklerini dinledi. Etkinlikte topluluk tanitimlari ve üye kayit islemleri de yapildi. Rektör Özkan’in ögrencilerle bir araya geldigi stant ziyaretlerine Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arici, Prof. Dr. Cengiz Toker, Genel Sekreter Ali Evren Imre, Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskani Ögr. Gör. Halime Çam ve çalisanlari katildi.



“Üniversitemiz eski neseli günlerine kavustu”

Ögrencilerle covid sonrasinda bir araya gelmenin mutluluk verdigini söyleyen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Akdeniz Üniversitesi kampüsü covid nedeniyle uzun süre ögrencilerimizden mahrum kalmisti. Nihayet pandeminin bitmesiyle ve yeni egitim ögretim dönemimizin baslamasiyla üniversitemiz eski neseli günlerine kavustu. Ögrencilerimizi egitim hayatlarinin yaninda sosyal hayat ile bulusturmak da biz yöneticilerin önemli bir görevi. Üniversitemiz de yer alan topluluklarimiz da ögrencilerimizin sosyal hayatlarinda ilgi duyduklari alanlari ve hobileri onlarla bulusturuyoruz” dedi.



114 ögrenci toplulugu stant açti

Akdeniz Üniversitesi’nde kültür ve spor alanlarinda faaliyet gösteren 114 topluluk bulundugunu söyleyen Özkan “Bu topluluklarimiz ögrencilerimizi egitim hayatina daha iyi bir sekilde uyum saglamalari için kültürel ve sportif anlamda yardimci oluyor. Topluluk tanitim günleri sayesinde de güzel bir senlik alani oluyor. Ögrencilerimiz Sevgi Yolu’nda güzel etkinliklerle kaynasiyorlar. Bu güzel günlerin düzenlenmesinde emegi geçen bütün ekip arkadaslarimiza tesekkür ediyoruz. Pandemi sonrasi ögrencilerimizle daha güzel etkinliklerde bir arada olacagiz.” ifadelerini kullandi. Rektör Özkan ögrencilerle beraber pasta keserek tek tek stantlari ziyaret etti ve onlarin istek ve taleplerini dinledi. Rektör Özkan, ögrencilerin isteklerini kirmayarak onlarla fotograf da çektirdi.
Kaynak: İHA