Muhtarlardan Baskan Zelyurt'a Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Dogansehir Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Hatun ve ilçe muhtarlari, Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt’u makaminda ziyaret ettiler.

Muhtarlardan Baskan Zelyurt'a Ziyaret
Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt yaptigi açiklamada, " 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü kutluyorum. Sizler yerelde yerel yönetimin unsurlarisiniz. Bulundugunuz mahallelerde fedakarlikla ile çalisiyorsunuz vatandaslarimizin sorunlarini ve dertlerini dinleyerek ilgili birimlere ve bizlere aktariyorsunuz. Gerçekten zor sartlarda çalistiginiz günler ve zamanlar oluyor. Bu konuda biz sizleri desteklemeye ve sorunlarinizi çözmeye çalisiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar çalistik, InsaAllah bundan sonrada ayni sekilde devam edecegiz. Dogansehir Belediyesi olarak tabi ki her seyi dört dörtlük yaptik mi derseniz hiç bir sey dört dörtlük olmaz. Çünkü hizmetin siniri yok, kalitenin siniri yok bu yüzden yapmaya çalismaya devam edecegiz. Bir çok mahallemizde çalismalar yapiyoruz, yapmaya devam ediyoruz sirayla da program dahilinde geliyoruz. Herkes bir anda olsun istiyor ama biliyorsunuz elinizdeki insan gücü Makine gücü bir sekilde bu çalismalari planlayarak yapmak programa yaymak zorundayiz. Bu sene çok ciddi çalismalar yaptik, yapmaya da devam ediyoruz. Kilitli tas ekibimizi genislettik, köprü yaptik, taziye evini ihaleye çikardik. Taziye evleri, camiler ve cem evlerine destek veriyoruz. Bazi mahallelerimizin eksiklerini yaparak devam edecegiz. Malatya Büyüksehir Belediyemiz ile ilçemizde çok ciddi çalismalar yapiyoruz. 1. Kat ve 2. Kat Asfalt çalismalarini ciddi sekilde yaptik, yama çalismalarimiz devam ediyor. Alt yapi çalismalarimiz bir çok mahallemizde devam ediyor. Büyüksehir Belediyemiz ile uyum içinde çalisiyoruz sizler ile de uyum içinde çalisiyoruz Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin" dedi.

Dogansehir Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Hatun ise yaptigi açiklamada, "Çok kiymetli Belediye Baskanimiz, Muhtarlar Günü vesilesi ile bu nazik davetinize kendim ve tüm muhtar arkadaslar adina tesekkür ediyorum. Yerelde yapilan hizmet ve çalismalarin daha kaliteli olabilmesi ve esitlik saglanmasi var ise eksiklerin giderilmesi hususunda daha verimli olacagina inaniyorum. Bu da zaman zaman bir araya gelip, dilek ve temennilerimizi görüsmesi ile olur. Basta siz Baskanima ve tüm belediye Personeline tesekkür ediyorum saygilar sunuyorum" ifadelerini kullandi.

Ziyaretin ardindan Zelyurt muhtarlara Dogansehir Belediyesi Park Restaurant’da kahvalti verdi.
Kaynak: İHA