GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Ögrencilerine Oryantasyon Programi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 egitim ögretim yilinda üniversite egitimlerine yeni baslayan ögrenciler için oryantasyon programi düzenlendi.

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Ögrencilerine Oryantasyon Programi
GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda ögretim elemanlari ve tüm ögrencilerin katildigi tanisma toplantisi ve oryantasyon egitimine, fakülte bünyesinde bulunan Resim, Radyo, Televizyon ve Sinema, Tekstil ve Moda Tasarimi Bölümü ile Hali Tasarimi Programi tanitimlariyla baslandi. Oryantasyon toplantisinin açilisinda konusan GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, “Sanatin ve tasarimin bir araya geldigi fakültemiz, ülkemiz sanatina, sanayisine ve sehrimiz için üretmeye çalismaktadir. Bu çerçevede yetkin akademik kadromuzla nitelikli ögrenciler yetistirmekteyiz. Sizlerin de yeni dönemde aramiza katilmis olmaniz gücümüze güç, mutlulugumuza mutluluk katmaktadir” diye konustu.

Ögrencilere fakülte isleyisi hakkinda bir sunum gerçeklestiren Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardimcisi Dr. Ögr. Üyesi Memik Bünyamin Üzümcü, konusmasi sonrasinda GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi ögretim üyeleri ve bölüm baskanlari da yeni baslayan ögrencilere kendilerini tanitarak basarili bir dönem temennisinde bulundu.

Idari konularda ve fakültenin fiziksel alanlari ile ilgili ögrencilere bilgi veren GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Sube Müdürü Melek Inanç, ögrencilere her konuda yardimci olabilecegini belirterek, 2022-2023 egitim ögretim yilinin basarili geçmesini diledi.
Kaynak: İHA