Burak Topcu Açiklamasi ''Yurt Disinda Yeni Bir Hayat Mümkün''

Göçmen Vizesi sitesi CEO’su Burak Topcu, dünya vatandasi olmak ya da mevcut imkanlarini daha ileri seviyeye tasimak için en önemli adimin cesaretle karar vermek oldugunu söyledi. Sadece vize islemi degil hayat planlamasi yaptiklarini söyleyen Topcu, “Yurt disinda yeni bir hayat mümkün” dedi.

Burak Topcu Açiklamasi ''Yurt Disinda Yeni Bir Hayat Mümkün''
Green Card’dan ticaret-yatirimci vizesine, çalisma vizesi danismanligindan evlilik için oturma hakkina, Work And Travel’dan dil okulu basvurularina kadar genis bir yelpazede profesyonel danismanlik hizmeti veren Göçmen Vizesi sitesinin CEO’su Burak Topcu, yeni bir hayata adim atmak isteyenler için vize sürecini anlatti. Kuruculari arasinda yer aldigi Esa Global A.S. çatisi altinda vize danismanligi alaninda sektörün önde gelen isimleri arasinda yer alan Topcu, “Her sey tek bir adimla ve cesaretle basliyor. Öncelikle müsterimize uygun vize çesidine karar verip planlarini yapmalarinda destek oluyoruz. Hatta yasayacaklari eyaletten çalisacaklari ise karar vermelerine yardimci oluyoruz” dedi.



’’Müsterilerimize tüm konularda rehberlik ediyoruz’’

Sürecin ilk ve en önemli adiminin kisiye uygun vize çesidine karar vermek oldugunu söyleyen Burak Topcu, “Karar verildikten sonra basvuru süreci ekibimiz tarafindan titizlikle yürütülüyor. Basvuru onaylandiktan sonra kalinacak, okunacak ya da çalisabilecek yerleri bulma noktasinda müsterilerimize rehberlik ediyoruz. Örnegin Amerika’da yasayacaksa müsterimiz karsilasabilecegi durumlari kendisine tek tek anlatip onlari yeni hayatlarina hazirliyoruz” seklinde konustu.



’’Yeni bir kültüre adapte olmak destek gerektiriyor’’

Hizmetlerinin vize islemleri sonrasinda da devam ettiginin altini çizen Burak Topcu, “Müsterilerimizle islemleri tamamlandiktan sonra da irtibatimizi kesmiyoruz. Karsilastiklari tüm problemlerde tüm sorularini yanitlamaya ve çözüm üretmeye devam ediyoruz. Onlardan aldigimiz geri dönüsleri hizmet kalitemizi yükseltmek adina bir firsat olarak görüyoruz. Belirli araliklarla kendileri ile irtibata geçip süreç takibi de yapiyoruz. Zira yeni bir kültüre adapte olmanin kolay bir süreç olmadiginin bilincindeyiz. Süreci kolaylastirmak adina üzerimize düsen sorumlulugu kusursuz yerine getirmek en büyük hedefimiz’’ diye konustu.

Kaynak: İHA