Bu Park Gençlerin Gözdesi Olacak

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde insa edilen sentetik buz pisti ile kaykay alani törenle hizmete açildi. Programda, gençlerin sentetik buz pisti ve skate parkta yaptigi gösteriler merakli gözlerle takip edildi.

Bu Park Gençlerin Gözdesi Olacak
Kocaeli’nin ilk ve tek sentetik buz pistini barindiran park kullanima açildi. Park Bahçe ve Yesil Alanlar Dairesi Baskanligi tarafindan Kayacik Mahallesi’ndeki kapali yüzme havuzu yanina insa edilen parkta 840 metrekare kaykay alani, 145 metrekarelik engelli çocuk oyun grubu, 440 metrekare macera parkuru ve Kocaeli’nin ilk sentetik buz pisti bulunuyor.

Tesisin açilisina Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Karamürsel Belediye Baskani Ismail Yildirim, vatandaslar ve gençler katildi.

Program öncesinde gençler sentetik buz pisti ve skate parkta gösteriler yapti. Gençlerin gösterisi büyük alkis aldi.

"Kademeli olarak ilçelerimize kaykay pisti yapiyoruz"

Program sonrasinda konusma yapan Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Kaykay gençlerin arasinda her geçen gün ilginin arttigi bir alan. Kentin çesitli yerlerinde gençlerin skate park talebi oluyor. Kademeli olarak ilçelerimize kaykay pisti yapiyoruz. Sonuncusunu Karamürsel ilçemizde yaptik. Bugün açilisini gerçeklestiriyoruz. Alanin içerisinde birde kuru buz pisti bulunuyor. Buradan zaman içerisinde önemli sporcular yetisecek. Hem eglence hem de spor amaçli bu isi yapmak isteyen gençlerimize önemli bir katki vermis olacagiz. Karamürsel’imize hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA