Canik'te Yol Çalismalari Sürüyor

Samsun Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede devam eden yol çalismalarini inceledi. Çalismalarin araliksiz devam ettigini belirten Baskan Sandikçi, “Ilçemize modern yollar kazandiriyoruz” dedi.

Canik'te Yol Çalismalari Sürüyor
Canik Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde yol çalismalari sürüyor. Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, merkez ve kirsal mahallelerde beton ve asfalt yol yapim çalismalarinin devam ettigini, sathi kaplama ve asfalt serim islemlerinin de hizla tamamlandigini söyledi.



Ilçede açilan yeni yollarla kesintisiz bir ulasim saglandigini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Vatandaslarimizin konforlu ve güvenli bir sekilde seyahat etmeleri adina ilçemize modern yollar kazandiriyoruz. Ekibimizle sahada ilçe halkimiz için büyük bir özveriyle çalisiyoruz. Ilçemizde açtigimiz yeni yollarla vatandaslarimiza kesintisiz bir ulasim imkâni sagliyoruz. Açtigimiz yollarin gerekli baglantilarini gerçeklestirerek aktif hale getiriyoruz. Planlamalarimiz dahilinde ilçemize yeni yollar açmaya ve ulasim agimizi güçlendirmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA