Sahinbey'de Üç Katli Köprülü Kavsak Yapimi Devam Ediyor

Sahinbey Belediyesi tarafindan yaptirilan ve sehrin trafik anlaminda adeta can damari görevini üstlenecek olan Yesil Vadi Üç katli Köprülü kavsak çalismalari tüm hizi ile devam ediyor.

Sahinbey'de Üç Katli Köprülü Kavsak Yapimi Devam Ediyor
Sehir trafigine nefes aldiracak olan Yesil Vadi Üç Katli Köprülü Kavsak projesinin çalismalari 7/24 devam ederken, Baskan Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Ilçe Kaymakami Hayrettin Çiçek ve AK Parti Sahinbey Ilçe Baskani Av. Hasan Teke ile birlikte çalismalarin son durumu ile ilgili bilgi aldi.

Bu ay sonun da tamamlayacagiz

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Üç Katli Köprülü kavsak çalismalarinin tüm hizi ile devam ettigini ifade ederek, “Yesil Vadi Üç Katli Köprülü Kavsak ve baglantisi olan 6 km’lik yol çalismamiz araliksiz bir sekilde devam ediyor. Projemizde kotlama çalismalarimizi tamamladik. Yesil Vadi Bulvari üzerindeki baglanti yolunun asfaltlama çalismasi devam ediyor. Yolumuz o kadar genis ve uzun ki 40 gün boyunca 3 tane finiser ile asfaltlama çalismasi yapiyoruz. En kisa süre içerisinde Yesil Vadi Köprülü Kavsagimizi hemserilerimizin hizmetine sunmus olacagiz. Yolumuzun ve kavsagimizin simdiden hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA