Inönü Üniversitesi'nde Görev Degisikligi

Malatya Inönü Üniversitesi ögretim üyesi olan ve iki de idarecilik görevi bulunan Prof. Dr. Ilhan Erdem, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektör Yardimciligina atanmasi nedeniyle Inönü Üniversitesi’ndeki görevlerini törenle devir etti.

Inönü Üniversitesi'nde Görev Degisikligi
Inönü Üniversitesi Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ilhan Erdem, dekanlik görevi ile Inönü Üniversitesi Türkçe Ögretimi Uygulama ve Arastirma Merkezi (TÖMER) Müdürlügü görevini devir etti.

Düzenlenen dekanlik devir teslim törenine, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Prof. Dr. Abdülkadir Baharçiçek, Egitim Fakültesi eski Dekani Prof. Dr. Ilhan Erdem, Egitim Fakültesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Nesrin Sis, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Ali Kis ve Dr. Ögr. Üyesi Metin Kirbaç ile Fakülte Sekreteri Berrin Sarul katildi.

Inönü Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Nusret Akpolat devir teslim töreninde yaptigi konusmada, “Bu bir bayrak, devir teslim yarisi. Bundan sonra Nesrin hocamiz da bu fakültenin dekan hocalarindan biri. Bundan sonra Nesrin hocam da bu fakülteyi kaldigi yerden daha iyi yerlere getirecek” ifadelerini kullandi.

Devir teslim töreninin ardindan Erdem, Egitim Fakültesi’nin yeni Dekani Prof. Dr. Nesrin Sis’e çiçek takdim etti.

TÖMER’in basina Bahsi getirildi

Bu arada, Inönü Üniversitesi Türkçe Ögretimi Uygulama ve Arastirma Merkezi (TÖMER) Müdürlügü’ne atanan Dr. Ögr. Üyesi Bahtiyar Bahsi, görevi Prof. Dr. Ilhan Erdem’den devraldi. TÖMER’deki devir teslim törenine, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Abdülkadir Baharçiçek, Prof. Dr. Nusret Akpolat ve Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Yatkin katildi.

Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Nusret Akpolat, TÖMER’de görevi devreden Erdem’e tesekkür ederek “Gerçekten hocamizin hem üniversitemizde hem de rektörlükte emekleri çok büyük. Hocamiz güzel bir yere atandi. Buradaki basarilarini devam ettirecegine inaniyoruz. Emekleri için kendisine çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Erdem de görevi devrettigi Dr. Ögr. Üyesi Bahtiyar Bahsi’ye hayirli olsun temennisinde bulundu ve çiçek takdim etti.

Prof. Dr. Ilhan Erdem, Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektör Yardimciligina atanmasi nedeniyle Inönü Üniversitesi’ndeki görevlerini biraktigi kaydedildi.
Kaynak: İHA