TSO Seçimlerine Vergili Damgasi

Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, Ticaret ve Sanayi Odasi seçimleri için aday olan is adamlari Fatih Çapraz ve Adnan Çebi’yi bir araya getirerek uzlasmalarini sagladi.

TSO Seçimlerine Vergili Damgasi
Baskan Vergili, 8 Ekimde yapilacak olan Karabük TSO seçimleri için aday olduklarini duyuran is insanlari Fatih Çapraz ve Adnan Çebi ile görüstü.

Yapilan görüsmeler sonucunda Fatih Çapraz’in Karabük Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani adayi, Adnan Çebi’nin de Meclis Baskani adayi olarak belirlenmesi kararlastirildi.

Görüsme ile ilgili açiklamalarda bulunan Baskan Vergili, "Karabük’ün menfaatleri üzerine her zaman asgari müsterekte birlesme olmustur. Bizim görüsmelerimizin neticesinde Adnan Bey kardesimiz olsun, Fatih Bey olsun Karabük’le ilgili idarenin Ticaret Odasinin gelisiminde katkida bulunmak için beraber hareket etmeye karar vermislerdir” dedi.

Görüsmede alinan karara deginen Vergili, “Almis oldugumuz karara göre Fatih Bey Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani ve Meclis Baskani olarak da Adnan Çebi Bey kardesimiz yollarina devam edip bizleri yine Karabüklüler olarak elimizden gelen tüm destegi vererek Karabük’e hayirli çalismalarda bulunacaktir. Ikisine de hayirli ugurlu olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA