'Yavaş Yavaş Vurgunun Hikayesi!' geliyor...

Gazeteci Yazar Zihni Çakır'ın Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'ın dosyasını açtığı araştırma ''Sansar...Yavaş Yavaş Vurgunun Hikayesi!'' adlı kitabı 12 Ocak'ta kitabevlerinde yerini alacak.

'Yavaş Yavaş Vurgunun Hikayesi!' geliyor...
'Yavaş Yavaş Vurgunun Hikayesi!' geliyor...
CHP'li belediyelerde skandal haberleri dur durak bilmiyor. 

Özellikle CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde her geçen gün yeni bir skandal gün yüzüne çıkıyor.

Son zamanlarda, ABB'de skandal nitelikte yönetim usulsüzlüklerine ve ihale yolsuzluklarına imza attığı ortaya çıktı. 1,5 yılı aşkın başkanlık döneminde hiçbir ciddi projede imzası olmayan ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın, 48 usulsüz işin altında mührünün bulunduğu ortaya çıktı.

Ayrıca meclis üyelerini konuşturmamak için mikrofonlarını susturan Mansur Yavaş'ın, vatandaşın ekmeği üzerinden de siyaset yaptı. Halk ekmek büfelerine geç ve talep edilenin altında ekmek gönderilerek halk ekmek büfeleri önünde uzun kuyruklar oluşması amaçlandı.

Gazeteci yazar Zihni Çakır'ın kaleme aldığı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın dosyasını açtığı araştırma olan ''Sansar...Yavaş Yavaş Vurgunun Hikayesi!' adlı kitapta Yavaş'ın tüm kirli çamaşırları ortaya çıkacak.

Çok ses getirecek bu kitap 12 Ocak tarihinde kitabevlerinde yerini alacak.

'Yavaş Yavaş Vurgunun Hikayesi!' geliyor...