Amca Çocuklarinin Miras Kavgasi Açiklamasi 2 Ölü 2 Yarali

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde sokak ortasinda karsi karsiya gelen amca çocuklari arasinda çikan kavgada basindan tabanca ile vurulan 3 kardesten ikisi hayatini kaybederken 1’i agir yaralandi.

Amca Çocuklarinin Miras Kavgasi Açiklamasi 2 Ölü 2 Yarali
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bagli Hunat Mahallesi Gavremoglu Caddesi üzerinde Seyit Y. (30), Gaffar Mehmet Y. (20) ve Serdar Y. kardesler, iddiaya göre aralarinda miras yüzünden husumet bulunan amca çocuklari Mehmet Y. ile karsilasti. Çikan tartismanin büyümesi üzerine Mehmet Y., yaninda bulundurdugu tabanca ile ates etti. Baslarindan vurulan Seyit ve Gaffar Mehmet Y. olay yerinde hayatini kaybederken Serdar Y. ise agir yaralandi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ekipleri tarafindan çevrede genis güvenlik önlemi alinirken, saglik ekipleri ise agir yaralanan Serdar Y. ile saçmalar nedeniyle yaralanan Mustafa A.’yi ambulansla hastaneye kaldirdi. Serdar Y.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Iki kardesin cenazesi, incelemelerin ardindan otopsi yapilmak üzere hastane morguna kaldirilirken, polis ekipleri olayin ardindan kayiplara karisan Mehmet Y.’yi yakalamak için genis çapli çalisma baslatti. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA