Sehitkamil'deki Ihtiyaç Sahibi Aileler Ihmal Edilmedi

Sehitkamil Belediyesi tarafindan düzenli araliklarla dar gelirli ailelere yönelik yapilan gida yardimini, yogun kar yagisi döneminde de aksatilmadan sürdürüldü. Toplam 4 bin aileye gida malzemesi yardimlari kapilarinda teslim edildi.

Sehitkamil'deki Ihtiyaç Sahibi Aileler Ihmal Edilmedi
Sehitkamil Belediyesi Gida Bankasi’na kayitli dar gelirli ailelere yönelik gerçeklestirilen gida yardimi, olumsuz hava kosullarinda da devam ettirildi. Içerisinde; bulgur, makarna, yag, seker, mercimek, pirinç, et gibi temel gida malzemelerinin bulundugu gida paketleri, kisilerin evlerinde kendilerine imza karsiliginda teslim edildi. Ilçe sinirlari içerisinde ikamet eden 4 bin ihtiyaç sahibi aileye, yardimlar teslim edildi.

“Fadiloglu’na ve ekibine tesekkürler”

Yapilan yardimlara iliskin degerlendirmede bulunan Çamlitepe Mahalle Muhtari Mehmet Cemil Sahin, “Öncelikle Sehitkamil Belediyemize çok tesekkür ediyorum. Yaklasik 1 metre karin oldugu bir dönemde mahallemizde bulunan yoksul, yetim ve öksüz çocuklu ailelere saglanan imkanlardan ötürü Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu’na ve ekibine mütesekkirim. Insanlarin evlerinden çikamadigi bir dönemde ihtiyaç sahibi aileleri her zaman oldugu gibi bugünlerde de magdur etmediler. Ayrica, kar küreme ve tuzlama çalismalari için de belediyemize çok tesekkür ediyorum. Allah, razi olsun” seklinde konustu.

“Erzaklari ulastirmak için canla basla çalisiyorlar”

Yapilan yardimlarla ilgili açiklamada bulunan Gaziler Mahallesi Muhtari Zehra Nur Kösker, “Kar-kis demeden, vatandaslarimizin ihtiyaçlarini karsiladigi için Sehitkamil Belediyemize çok tesekkür ediyorum. Mahallemizde; yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi ailelerimize belirli zamanlarda getirilen erzaklar var. Pandemi döneminde oldugu gibi simdi de kar-kis demeden, sag olsunlar kapilara kadar vatandasa erzaklarini ulastirmak için canla basla çalisiyorlar. Mahallem adina çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA