Oynadigi Tüfek Arkadasinin Sonu Oldu

Antalya’nin Alanya ilçesinde, otomobil içinde arkadasinin oynadigi av tüfeginin ates almasi sonucu agir yaralanan kisi kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Olayla ilgili iki süphelinin gözaltina alindigi bildirildi.

Oynadigi Tüfek Arkadasinin Sonu Oldu
Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir petrol istasyonu yanindaki otomobilde meydana geldi. Arkadas olduklari ögrenilen Ö.Ç., A.Y. ve I.B. ayni otomobille seyir halindeyken kirmizi isikta durdu. Bu sirada araç içinde avda kullanilmak üzere bulundurulan 2 av tüfeginden biriyle A.Y. oynamaya basladi.

Iddiaya göre A.Y.’nin elindeki tüfegin bir anda ates almasi sonucu arka koltukta oturan Ö.Ç., gögsünden vuruldu. Agir yarali olarak ALKÜ Hastanesine kaldirilan Ö.Ç. yapilan tüm müdahaleye ragmen hayatini kaybetti. Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerinin çalismasi sonucu 2 süpheli gözaltina alindi. Süphelilerin otluk alana attiklari av tüfekleri de bulundu. Emniyette ifade islemleri devam eden A.Y. ve I.K.’nin daha sonra adliyeye sevk edilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA