Dogru, Kar Temizleme Çalismasi Yapan Ekiplere Kebap Ikram Etti

Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, ilçedeki kar temizleme çalismalarindaki mücadelelerinden dolayi personellere tesekkür ederek, kebap ikram etti.

Dogru, Kar Temizleme Çalismasi Yapan Ekiplere Kebap Ikram Etti
Gaziantep’te etkili olan kar yagisi hayati olumsuz etkiledi. Kar yagisindan en çok etkilenen ilçelerden olan Araban’da kar temizleme çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Zorlu kosullara ragmen kar temizleme çalismalarina devam eden personelleri ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgiler alan Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, personellere tesekkür ederek, pisirdigi kebaplari personellere ikram etti.

“Kit imkanlara ragmen yollari açan ilk belediye olduk”

Kar temizleme çalismalari hakkinda incelemelerde bulunan Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, kar temizleme anlaminda ilçede yapilan çalismalar hakkinda bilgi vererek, ’’54 yil aradan sonra ilk defa yogun kar yagisiyla birlikte tipi ve buzlanmanin etkili oldugu ilçemizde kar kalinligi yer yer 1 metreye kadar yükseldi. 10 gün boyunca etkili olan yogun kar yagisi, tipi ve buzlanma 3 defa ilçe genelindeki tüm yollarimizin ulasima kapanmasina neden oldu. Belediyemizin kit imkanlariyla ve tüm personellerimizin özverili çalismalari neticesinde ilçemiz ve ülkemiz genelinde kapanan yollari ilk ulasima açan belediye olmanin gururunu yasadik. Bu sebeple 10 gün süren yogun kar yagisi, tipi ve buzlanmaya ragmen yol açma çalismalarimizda gece ve gündüz demeden, mesai menfuru gözetmeksizin, zor sartlar altinda çalisarak üst üste 3 defa ulasima kapanan tüm yollarimizin tekrar ulasima açilmasini saglayan belediye personellerimizin tamamina mangalli davet verip kebap ikram ettik” diye konustu.

Belediye Baskani elleriyle pisirdigi kebaplari ikram etti

Araban Karapinar Su Gözü Mesire Alaninda kar temizleme çalismalarinda yer alan belediye personelleriyle bir araya gelen Araban Belediye Baskani Hasan Dogru, mangalin basina geçti. Kebaplari tek tek elleriyle pisiren Baskan Dogru, personellere özverili çalismalarindan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA