Antalya'daki Kiskançlik Cinayetinin Süphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde apart evde biçaklanarak öldürülen sahsin, kiskançlik yüzünden öldürüldügü ortaya çikti. Cinayet süphelisi çift ise adliyeye sevk edildi.

Antalya'daki Kiskançlik Cinayetinin Süphelileri Adliyeye Sevk Edildi
Korkunç olay, Manavgat ilçesi Side Mahallesi 602 sokak üzerinde bulunan bir apartta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartta 2,5 yildir kiraci olarak kalan Elvan K. ve esi olarak tanittigi Alman uyruklu Nadya A.G.’yi apart yakininda bulunan parkta çukur kazarken gören vatandaslar, durumdan süphelenerek 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye giden jandarma ekipleri, iki sahsi yakaladi. Iki sahsin kaldigi odada yapilan incelemede, biçak darbeleri ile öldürülmüs Kedir Demir’in (39) cesedi bulundu.

Öldürülen Kadir Demir’in fotografçilik yaptigi, Elvan K. ile arkadas oldugu esi Nadya A.G.’ye olan ilgileri nedeniyle tartistiklari bildirildi.

Tartisma sirasinda, Kadir Demir biçaklanmak suretiyle yasamini yitirirken, Elvan K.’nin de parmaklarinin kesildigi belirlendi. Olayin Elvan K. ile Nadya A.G. jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Sahislarin 2.5 yildir kiracisi oldugunu belirten Ali Cemil Ünal, "Adam kendisi Çorumlu esini de Almanya uyruklu olarak tanitti. Bana evde telefon üzerine çalistiklarini söyledi.

Her ay kirasini verirdi. Bana karsi bir seyi yoktu. Dün gece bu olaylar olmus. Beni de gece jandarma aramis. Sabah geldim. Ifade verdim. Mezari da ben sonradan gördüm" sözlerine yer verdi.
Kaynak: İHA