TÜGIAD Eskisehir'de Görev Dagilimi Gerçeklesti

Türkiye Genç Is Insanlari Dernegi (TÜGIAD) Eskisehir Subesi, Serkan Can Zengin baskanliginda toplanarak ilk yönetim kurulunu ve görev dagilimini gerçeklestirdi.

TÜGIAD Eskisehir'de Görev Dagilimi Gerçeklesti
TÜGIAD’in Eskisehir Subesi geçen hafta açildi. TÜGIAD Eskisehir’in, 19 Ocak Çarsamba Günü yaptigi Yönetim Kurulu toplantisi ile 1’inci dönem yönetim kurulu ve görev dagilimlari belli oldu. TÜGIAD Eskisehir Subesi, ilk dönem çalismalarina Serkan Can Zengin baskanliginda baslayacak.

“Güçlü yönetim güçlü isler olacaginin göstergesidir”

TÜGIAD Eskisehir Baskani Serkan Can Zengin, "TÜGIAD Eskisehir Subesi’nde yapilan bu görev dagilimiyla birlik ve beraberlik içinde hedefimizi sürekli yükselterek gerekli çalismalari gerçeklestirecegiz. Güçlü yönetimler, güçlü islere imza atarlar” dedi.



Görev dagilimi gerçeklesti

TÜGIAD Eskisehir’de göreve baslayan baskan yardimcilari, Ersen Çira, Mert Ünal ve Özgür Tekgöz oldu. Görev dagilimlarinin devaminda ise, Kenan Araz sayman, Ali Önal genel sekreter, Can Alanoglu, Yasarcan Kurt ve Yigit Çam yönetim kurulu üyesi, Özlem Yildirim denetleme kurulu baskani, Onur Çelik ve Emrah Kaya da denetleme kurulu üyesi oldu
Kaynak: İHA