Küçük Çocugun Inanilmaz Kurtulusu Kamerada

Gaziantep’te yolun karsisina geçen küçük çocuk, karli yolda kontrolden çikarak kayan hafif ticari aracin altinda kalmaktan inanilmaz bir sekilde kurtuldu. Küçük çocuk aracin altinda kalmaktan saniyelerle kurtulurken, korku dolu o anlar bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, merkez Sahinbey ilçesine bagli Günes Mahallesi’nde geçtigimiz Sali günü yasandi. Evlerinin önünde arkadasiyla kar topu oynayan küçük çocuk yolun karsisina geçmek için kostu. Karla kaplanan yolda kontrolden çikan hafif ticari araç ise küçük çocuga dogru kaymaya basladi.

Küçük çocuk sokagin karsi tarafina dogru kosarken hafif ticari araç çocuga dogru kaydi. Nefesleri kesen o anlari bir isyerinin güvenlik kamerasi saniye saniye kaydetti.

Sokakta o anlara sahit olan vatandaslar ile kayan araç sürücüsü büyük korku yasarken küçük çocuk, aracin arka tekerleginin altinda kalmaktan inanilmaz bir sekilde kurtuldu.

Çocukla araç arasinda santimler kalmisti

Kayan hafif ticari araç çocuga tam yaklastigi sirada sokaktan geçen bir kamyonete çarpti. Ticari araç çocugu tam ezecegi esnada çarpmanin etkisiyle durabilirken küçük çocukla araç arasinda santimlerin kaldigi görüntüye yansidi. Büyük korku yasayan çocuk kosarak aracin yanindan uzaklasirken araç sürücüsü derin bir oh çekti.
Kaynak: İHA