Bolu Dagi'nda Kar Yagisi Basladi, Polis Ekipleri Teyakkuza Geçti

100 Karayolu Bolu Dagi Düzce kesiminde olumsuzluk yasanmamasi için karayollari ekipleri ve polis ekipleri teyakkuza geçti.

Bolu Dagi'nda Kar Yagisi Basladi, Polis Ekipleri Teyakkuza Geçti
Meteoroloji Isleri Genel Müdürlügü’nün yaptigi kar yagisi uyarisi sonrasinda kar Düzce’ye erken geldi. Geçtigimiz hafta yogun kar yagisi etkisinde kalan Düzce’de 2 günlük aranin ardindan kar gece saatlerinde yeniden basladi.

Türkiye’nin en önemli karayolu geçisi olan D-100 karayolu Bolu Dagi kesiminde de gece saatlerinde baslayan kar yagisi karayolunda olumsuzluklara neden oldu. Yolun karli ve kaygan olmasi nedeniyle Ankara istikametine gitmekten olan kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolda kayarak yol kenarindaki kanala düstü. Araci kurtarmak için polis ekipleri, jandarma ekipleri seferber oldu.

Karayollari ekipleri yolda temizlik çalismasina basladi

Gece saatlerinde D-100 karayolu Bolu Dagi’nin Düzce kesiminde baslayan kar yagisi ile birlikte karayollari ekipleri de teyakkuza geçti. Kar küreme araçlariyla yolda küreme çalismasi yapan ekipler, Bolu Dagi’nin Ankara istikametini ve Istanbul istikametinde yolda kar birikmemesi için yogun çalisma baslatti.

Yolda kalanlara sicak çorba ikrami

Diyanet Vakfina bagli ikram araci da Bolu Dagi’nda bekleyerek yolda kalanlara ve görevlilere sicak çorba, çay ikrami yapti. Kaza nedeniyle Bolu Daginda kurtarma çalismasi yapan polis ekiplerine, gazetecilere ve vatandaslara vakif görevlileri çorba ikraminda bulunarak isinmalarini saglamaya çalisti.
Kaynak: İHA