Gemlik'te Bu Ürünler Indirimli Satiliyor

Gemlik Belediyesi, üreticiden direkt aldigi ürünleri uygun fiyata Halk Büfelerde satacak.

Gemlik'te Bu Ürünler Indirimli Satiliyor
Gemlik Belediyesi ve Gemlik Tarim Anonim Sirketi (GEMTAR A.S) tarafindan hizmete sunulan Halk Büfeler hizmete girdi. 5 noktada açilan ve ekmek, süt, peynir, tereyag ve yumurtanin satildigi büfelerdeki ürünler direkt üreticiden temin ediliyor. Günde 10 bin ekmegin satilacagi büfelerde diger ürünlerin toplam satis fiyati piyasanin yüzde 40 altinda olacak.

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Gemlik halkini uygun fiyatli ürünlerle bulusturmak için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Gemlik’te hiçbir çocuk yataga aç girmeyecek demistik. O cümlenin altini dolduracak çok önemli bir is oldu. Üreticilerimizden temin ettigimiz kaliteli ve saglikli ürünleri yurttaslarimizla bir araya getiriyoruz. Isçilik, nakliye gibi masraflar belediyenin sirtina yüklenirken, ucuz ürünlere kavusma memnuniyeti de Gemlikliler tarafindan yasanacak. Bu konuda bize destek veren üreticilerimize ve bunlari alip tüketen vatandaslarimiza da çok tesekkür ediyorum. Türkiye’nin her yerine örnek olmasini diliyorum” dedi.

Ekmek disinda bir satis siniri olmadigini ifade eden Sertaslan, “Toplam maliyet olarak yüzde 40 indirimli alacaklar. Gelsinler ziyaret etsinler, söylediklerimizin gerçek oldugunu anlayacaklar” diye konustu.

Kaynak: İHA