Baskan Akin Sanayi Esnafiyla Bir Araya Geldi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Fatih Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Baskan Çetin Akin ayrica Sanayi Camisinde yürütülen boyama ve Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nda tamamlanan çalismalari incelemede bulundu.

Baskan Akin Sanayi Esnafiyla Bir Araya Geldi
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin güne Fatih Sanayi Sitesinde basladi.

Ilk olarak Küçük Sanayi Sitesi Baskani ve Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Yaman ile bir araya gelen Baskan Çetin Akin, ardindan esnaf gezisini gerçeklestirdi. Baskan Çetin Akin ziyaretinde esnafin ihtiyaç ve talepleri hakkinda görüsmelerde bulunarak hayirli isler dileklerini paylasti. Baskan Çetin Akin ayrica Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan Sanayi Camisinde devam eden boyama çalismalarini da inceledi.

Baskan Çetin Akin, Fatih Sanayi Sitesindeki ziyareti sonrasinda Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nda Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince tamamlanan otopark ve kapali oturma alanlari çalismalarini yerinde inceledi.

Turgutlu Belediye Baskan Çetin Akin, “Fatih Sanayi Sitemizi ziyaret ederek Sanayi Sitesi Baskanimiz Hasan Yaman ve esnafimizla bir araya geldik. Esnafimizin istek ve taleplerini dinleyerek kolayliklar diledik. Ardindan ekiplerimizin sürdürdügü Sanayi Camimizin boyama çalismalari ile Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nda gerçeklestirdigimiz çalismalari inceledik. Çalismalarimiz Turgutlu’muza hayirli olsun.” dedi.

Kaynak: İHA