Fatih'te Korkutan Yangin Açiklamasi Metruk Binada Çikan Yangin 3 Binaya Siçradi

Fatih’te metruk binada çikan yangin yaninda bulunan 3 binaya siçradi. Itfaiye ekipleri tarafindan söndürülen yanginda metruk binanin duvari çöktü.

Fatih'te Korkutan Yangin Açiklamasi Metruk Binada Çikan Yangin 3 Binaya Siçradi
Yangim saat 03.30’da Fatih Koca Mustafa Pasa Mahallesi Tarakçi Hüsnü Sokak üzerinde bulunan metruk binada çikti. Edinilen bilgiye göre metruk binanin içerisinden alevler yükselmeye basladi.

Alevler kisa süre içinde yan tarafta bulunan iki binaya siçradi.

Yanginin çiktigini görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine yanginin oldugu yere gelen ekipler alevlere dört bir yandan müdahale etti. Yangin kisa süre içinde kontrole alindi.

Ahsap bir binada yangin basladi

Metruk binadan yanindaki iki binaya siçrayan alevlerin kontrol altina alinmasinin ardindan diger bir binadan alevler yükselemeye basladi.

Yangini gören mahalle sakinlerinin panik anlari ise o kameralar tarafindan kaydedildi. Ekipler, yükselen alevleri tamamen söndürdü.

“20 senedir bos orasi”

Metruk binanin bos oldugunu söyleyen bir mahalleli sakini de, “Biz yatiyorduk bir baktik sesler geliyor. Bir kalktik yaniyor, sükür orada kimse kalmiyordu. 20 senedir bos orasi. Itfaiye araçlarinin sesini duyduk” seklinde konustu.

Itfaiye ve polis ekipleri yanginin çikis nedenini arastirmak için inceleme baslatti.
Kaynak: İHA